De Wintertuin

van out of the office 

Van november 2023 tot half januari 2024 is de Wintertuin van Out of the Office weer hét decor voor de feestdagen. De perfecte plek dus om samen te komen met collega’s, relaties en klanten. Ideaal voor de kerstborrel en wanneer je er zeker van wil zijn dat alles goed geregeld is voor jullie kerstmoment. De Wintertuin is geschikt voor kleine en grote groepen. 

 

Specificaties

Op en top kerstbeleving
Altijd op maat gemaakt 
Feestelijke jaarafsluiting

De Wintertuin 1
De Wintertuin 2

Mogelijkheden Wintertuin

De Wintertuin is een knusse setting bomvol sfeer dat we speciaal voor de feestmaanden creëeren in onze eigen achtertuin. Het is dé plek om samen met je collega’s, relaties of klanten terug te blikken op afgelopen jaar en te proosten op een nieuw jaar.

Flexibele setting

Aan de tekentafel ontwikkelden we een flexibel winterconcept. De Wintertuin is de perfecte basis door haar vrij in te delen setting en daardoor uitermate geschikt voor verschillende doeleinden; van knusse winterse teamborrel tot kerstmarkt of volledig kerstevent met spectaculair entertainment. Door kleine aanpassingen maken we ieder event volledig op maat.  

Onze sfeervolle luifel vormt de basis. Daarnaast hebben we sfeervolle kerstkramen die geschikt zijn voor verschillende doeleinden, creëren we een vuurplaats en gezellige zitjes. Uiteraard bieden we diverse opties voor entertainment en food. Wat je ook kiest, je bent altijd zeker van een op en top winterbeleving waarmee je het jaar op een mooie manier samen met je team afsluit of het nieuwe jaar sfeervol kunt starten.

Waarom een kerst- of nieuwjaarsevent organiseren?

De feestmaanden zijn hét moment voor organisaties om even stil te staan bij gezamenlijke presaties van het afgelopen jaar en medewerkers te bedanken voor hun inzet. 

Een kerstevent is een unieke manier om het employer brand te versterken. Het heeft een positief effect op het team en de algemene medewerkerstevredenheid, wat bijdraagt aan het ambassadeurschap van de medewerkers. Dus samen met je collega’s flink uitpakken in een sfeervolle setting, waarbij je even zorgeloos kunt genieten van de fijne kerstsfeer en alles wat we voor jullie organiseren. 

Investeer in je team

Kan het teamgevoel bij jullie wel een boost gebruiken? We geloven dat teams hechter, sterker en succesvoller worden wanneer je weg bent van de vertrouwde werkplek en gaat naar een plek die inspireert en verbindt. Investeer in het teamgevoel door samen de decembermaand memorabel te maken! 

Gehele maand december beschikbaar

De Out of the Office Wintertuin is te boeken van november tot half januari (op basis van beschikbaarheid) en geschikt voor zowel kleine als grote teams. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw organisatie en laat je inspireren!

Misschien ook
interessant

We geloven in het krachtige effect van out of the office zijn. Dat kan door het organiseren van een bedrijfsevent, maar ook door het boeken van verbindende teamactiviteiten en inspirerende vergaderruimtes. Veel geboekt:

1

Popquiz met live muziek

Popquiz met livemuziek

2

Koeien langs de IJssel - Out of the Office

bedrijfsevent

3

Online Popquiz

Walking Dinner