de Wintertuin van

OUt of the office

 

Zodra je entreetickets zijn geknipt betreed je onze Wintertuin. Van half december 2020 tot half januari 2021 is de achtertuin van Out of the Office namelijk hét decor voor jouw kerst- of nieuwjaarsborrel. Volledig volgens alle RIVM richtlijnen en met bijzonder veel ruimte. De perfecte plek dus om samen te komen met collega’s en/of klanten. Ideaal wanneer je aan de zaak zelf te weinig ruimte hebt en wanneer je er zeker van wilt zijn dat alles goed geregeld is. De Wintertuin is geschikt voor kleine en grote groepen (tot circa 250 personen).

Specificaties

Volgens RIVM richtlijnen
Van 15 tot 250 personen
Outdoor kerstbeleving

Wintertuin 1
Nieuwjaarsborrel

Mogelijkheden Wintertuin

We creëren een sfeervolle setting met alles erop en eraan! Dat maakt de Wintertuin uitermate geschikt voor een kerstborrel, een kerstmarkt of volledig kerstevent. Maar ook voor jullie nieuwjaarsborrel ben je bij Out of the Office aan het juiste adres. Onderstaande plattegrond van de Wintertuin geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten. 

Out of the Office Wintertuin

Waarom een kerst- of nieuwjaarsevent organiseren? 

Iedereen zal het met ons eens zijn dat 2020 een bijzonder en roerig jaar is. Reden te meer om het jaar (op een veilige en verantwoorde manier) samen met je collega’s en/of klanten af te sluiten in een sfeervolle setting. Waarbij je even zorgeloos kunt genieten van de fijne kerstsfeer en alles wat we voor jullie regelen. Door een setting te creëren die circa een maand blijft staan maken we een kerst- of nieuwjaarsevent voor veel organisaties toegankelijk, met name voor organisaties die een kerstevent nu niet binnen hun eigen organisatie kunnen organiseren.

“Met de tijd meegaan, flexibel zijn en je richten op wat wel kan. Met de opzet van de Wintertuin hopen we bij te dragen aan een positieve stemming in het Nederlandse bedrijfsleven.”

Dave Schiphorst

Eigenaar, Out of the Office

Entertainment kerstborrel
Winter BBQ
Kampvuur wintertuin
Nieuwjaarsborrel

Flexibele setting 

Aan de tekentafel ontwikkelden we een flexibel winterconcept dat we realiseren in onze Teamtuin. Het is de perfecte basis voor kerstevents en nieuwjaarsborrels die we door kleine aanpassingen volledig op maat kunnen maken voor onze opdrachtgevers. Uiteraard volgens alle RIVM richtlijnen en met aanvullende maatregelen. Alles is om te beginnen lekker in de frisse buitenlucht (we zorgen er natuurlijk voor dat je het lekker warm hebt en dat er voldoende overkapping is), daarnaast richten we alles anderhalve meter proof in. Vraag ons gerust naar de aanvullende maatregelen die we getroffen hebben of lees er hier alvast meer over.

Out of the Office heeft heel goed nagedacht over een corona-proof locatie. De maatregelen zijn op een geheel eigen wijze en op zo’n gastvrije manier toegepast, dat we gewoon konden genieten van ons evenement. Afstand houden kon overal, zelfs met 100 personen! Goed over nagedacht en zeer prettig voor ons als gasten.

Marloes van Noort

Event Marketeer, ThiemeMeulenhoff

Wat je kunt verwachten

Onze sfeervolle stretchtenten vormen de basis. We voorzien ze volledig van een houten vloer en aangrenzend terras, met stijlvolle kerst- en winterdecoratie. Ook bouwen we sfeervolle kerstkramen op die geschikt zijn voor verschillende doeleinden. We creëren een vuurplaats en gezellige zitjes én is er een ‘schiettent’ waar je de Robin Hood in jezelf naar boven haalt. Zelfs een schaatsbaan (inclusief curlingbaan!) behoren tot de mogelijkheden. Uiteraard bieden we diverse opties voor entertainment en food. Van lekker no-nonsense tot super chic. Wat je ook kiest, je bent altijd zeker van een op en top winterbeleving. Een perfecte setting om het jaar op een mooie manier – samen met je team en/of klanten – af te sluiten of het nieuwe jaar sfeervol te starten.

Investeer in je team 

Kan het teamgevoel bij jullie wel een boost gebruiken? En hoe zit het met werkgeluk of de onzekerheid die heerst onder medewerkers? Allemaal zaken die in 2020 waarschijnlijk wat extra aandacht verdienden. Hoeveel er ook mogelijk is met videobellen en online meetings, er gaat niets boven live contact. Vooral in deze periode. We geloven dat teams hechter, sterker en succesvoller worden wanneer je weg bent van de vertrouwde (thuis)werkplek en gaat naar een plek die inspireert en verbindt. Maar natuurlijk wel op een veilige en verantwoorde manier. En juist die mogelijkheid bieden we organisaties. We zijn – zowel indoor als outdoor – volledig ingericht volgens de meest recente RIVM richtlijnen en hanteren daarbij extra maatregelen. We beschikken over eigen buitenruimte van ruim 1,8 hectare, waar we teams een mooie en onbezorgde afsluiting van het jaar kunnen bieden.

Misschien ook
interessant

Out of the Office is dé locatie voor vergaderingen, congressen en teamactiviteiten. Ook organiseren we bedrijfsevents op externe locaties. Veel geboekt:

1

Wintertuin 2

Veilig vergaderen

2

Online popquiz met live muziek

Popquiz met live muziek

3

Wintertuin 3

Kleine proostmomenten