De Wintertuin

Van out of the office

Van half december 2021 tot half januari 2022 is de achtertuin van Out of the Office weer hét decor voor jouw kerst- of nieuwjaarsborrel. De perfecte plek dus om samen te komen met collega’s en/of klanten. Ideaal wanneer je aan de zaak zelf te weinig ruimte hebt en wanneer je er zeker van wilt zijn dat alles goed geregeld is. De Wintertuin is geschikt voor kleine en grote groepen.

 

Specificaties

Op en top kerstbeleving
Indoor of outdoor 
Samen het jaar feestelijk afsluiten

De Wintertuin 1
De Wintertuin 2
De Wintertuin 3
De Wintertuin 4

Mogelijkheden Wintertuin

We creëren een sfeervolle setting met alles erop en eraan! Dat maakt de Wintertuin uitermate geschikt voor een kerstborrel, een kerstmarkt of volledig kerstevent. Maar ook voor jullie nieuwjaarsborrel ben je bij Out of the Office aan het juiste adres.

Waarom een kerst- of nieuwjaarsevent organiseren?

Iedereen zal het met ons eens zijn dat de afgelopen jaren bijzonder en roerig waren. Waar we vorig jaar nog massaal online proostten met elkaar, is er nu live steeds meer mogelijk. Reden te meer om dit jaar samen met je collega’s en/of klanten flink uit te pakken in een sfeervolle setting. Waarbij je even zorgeloos kunt genieten van de fijne kerstsfeer en alles wat we voor jullie regelen.

Flexibele setting

Aan de tekentafel ontwikkelden we een flexibel winterconcept dat we realiseren in onze Teamtuin. Het is de perfecte basis voor kerstevents en nieuwjaarsborrels die we door kleine aanpassingen volledig op maat kunnen maken voor onze opdrachtgevers. Onze sfeervolle stretchtenten vormen de basis. We voorzien ze volledig van een houten vloer en aangrenzend terras. Daarnaast bouwen we sfeervolle kerstkramen op die geschikt zijn voor verschillende doeleinden, creëren we een vuurplaats en gezellige zitjes. Uiteraard bieden we diverse opties voor entertainment en food. Wat je ook kiest, je bent altijd zeker van een op en top winterbeleving waarmee je het jaar op een mooie manier samen met je team afsluit of het nieuwe jaar sfeervol kunt starten.

Investeer in je team

Kan het teamgevoel bij jullie wel een boost gebruiken? En hoe zit het met werkgeluk onder medewerkers na een lange periode van thuiswerken? We geloven dat teams hechter, sterker en succesvoller worden wanneer je weg bent van de vertrouwde werkplek en gaat naar een plek die inspireert en verbindt. Investeer in je het teamgevoel door samen de decembermaand memorabel te maken! 

Gehele maand december beschikbaar

De Out of the Office Wintertuin is te boeken van half december tot half januari (op basis van beschikbaarheid) en geschikt voor zowel kleine als grote teams. De setting is geschikt voor kerstevents en nieuwjaarsborrels met entertainment en activiteiten, maar ook voor kerstmarkten waarbij kerstpakketten uitgereikt worden. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Misschien ook
interessant

We geloven in het krachtige effect van out of the office zijn. Dat kan door het organiseren van een bedrijfsevent, maar ook door het boeken van verbindende teamactiviteiten en inspirerende vergaderruimtes. Veel geboekt:

1

anderhalve meter meetings

De ONline Kerstborrelshow 

2

Koeien langs de IJssel - Out of the Office

Wandelmeeting

3

Online Popquiz

Online popquiz