Winter event

bij out of the office 

Jouw winter event is te boeken van november 2024 tot half januari 2025. In deze periode is de evenlocatie van Out of the Office in Bussloo het decor voor uiteenlopende winterse events. De perfecte plek dus om samen te komen met collega’s en klanten. Geschikt voor teams en bedrijven van 30 tot meer 2.000 personen. Van sfeervolle kerstborrels tot uitbundige kerst events met alle denkbare toeters en bellen. Bij Out of the Office zit je goed. 

 

Specificaties

Hét winter event van het jaar 
Van kerstborrel tot kerstmarkt 
Met collega’s of klanten

Mogelijkheden winter event

Tijdens ieder winter event kun je rekenen op een knusse setting bomvol sfeer, dat we speciaal voor de feestmaanden creëeren op onze evenlocatie in Bussloo. Dankzij de centrale ligging is dit dé plek om samen met je collega’s of klanten het jaar feestelijk af te sluiten of te proosten op het nieuwe jaar.

De juiste setting voor ieder winter event

Aan de tekentafel ontwikkelden we een flexibel winterconcept. De setting voor het winter event is de perfecte basis dankzij de vrij in te delen elementen. Daardoor is een winter event uitermate geschikt voor verschillende doeleinden; van knusse winterse teamborrel tot kerstmarkt of volledig kerst event met spectaculair entertainment. Vanuit een sterke basis creëren we voor iedereen een winter event op maat.

Onze sfeervolle luifel vormt de basis. Daarnaast hebben we sfeervolle kerstkramen die we inzetten voor de uitgifte van food & drinks of juist voor de kerstpakketten. Natuurlijk creëren we gezellige zitjes en bieden we diverse opties voor entertainment en food. Wat je ook kiest, je bent altijd zeker van een op en top winterbeleving waarmee je het jaar op een mooie manier samen met je team afsluit of het nieuwe jaar knallend kunt starten.

Winter event
Winter event

Waarom een winter event organiseren?

De feestmaanden zijn hét moment voor teams en organisaties om even stil te staan bij gezamenlijke prestaties van het afgelopen jaar en om medewerkers te bedanken voor hun inzet. Een winter event verbindt medewerkers en versterkt de relatie met klanten. En dat merk je! Je investeert in ambassadeurs binnen en buiten je organisatie. We zeggen het niet voor niets: we create events that move people. Met onze events dragen we bij aan de verbinding en doelen binnen jullie organisatie. Juist tijdens de laatste maanden van het jaar en tijdens de opstart van het nieuwe jaar kun je hiermee impact maken. 

Misschien ook
interessant

We geloven in het krachtige effect van out of the office zijn. Dat kan door het organiseren van een bedrijfsevent, maar ook door het boeken van verbindende teamactiviteiten en inspirerende vergaderruimtes. Veel geboekt:

1

Popquiz met live muziek

Popquiz met livemuziek

2

Koeien langs de IJssel - Out of the Office

bedrijfsevent

3

Online Popquiz

Walking Dinner