werken bij
Out of the office

We willen je uit je kantoor halen, even weg van je vertrouwde werkplek. Naar een inspirerende omgeving. Want ‘out of the office’ is waar ideeën de ruimte krijgen en waar strategieën concreet worden. Waar meer gelijkwaardigheid, openheid, creativiteit en focus ontstaat. We vinden dat een meeting en teamactiviteit buiten de deur altijd een belevenis moet zijn die inspireert en die mensen in beweging brengt. Dat geldt ook voor de betekenisvolle bedrijfsevenementen die we organiseren. We zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot meer succesvolle bedrijfsresultaten, meer werkplezier en ambassadeurs binnen je team en klantenkring.

Werken bij OOTO

Vacature: Event medewerker

Ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan naast je studie of op oproepbasis die je wilt combineren met een andere baan? Join the team!

Open sollicitatie

Wil je graag bij ons werken maar zie je geen passende vacature? Doe dan een open sollicitatie! 

Bloemen

Als een mooi verhaal

Mooie verhalen worden doorverteld. Dat is precies wat we willen bereiken. Of het nu gaat om een effectieve meeting bij onze unieke vergaderlocatie, een betekenisvol congres dat tot in de puntjes verzorgd was of een spraakmakend bedrijfsevent waarbij gasten van de ene in de andere verbazing vielen. We vinden dat het een waardevolle bedrijfsbelevenis moet zijn die past bij de waarden en ambitie van jouw organisatie. Een belevenis die mensen in beweging brengt en waarover wordt doorverteld. Zo wordt een bedrijfsbelevenis een krachtige manier om mensen binnen je organisatie en ver daarbuiten te enthousiasmeren en te inspireren.