werken bij
Out of the office

Werken bij Out of the office betekent een aantal dingen. Dat je een veelzijdige baan hebt is er één van. Je gaat werken in een klein team. Iedereen doet waar hij of zij goed in is, maar bovenal doen we het samen. Met het motto ‘kan niet, bestaat niet’. We houden namelijk wel van een uitdaging. We zijn duizendpoten die snel kunnen schakelen en van alle markten thuis zijn. Samen zijn we de beste jongens en meiden van de klas. Zeker niet altijd braaf, maar we streven wel altijd naar die 10+. Omdat we van betekenis willen zijn. We zijn enthousiastelingen die erg veel lol hebben in ons werk en met elkaar. We zijn verbinders en creatievelingen die begrijpen hoe we bijeenkomsten en teamdagen organiseren die mensen in beweging brengen en hen bijblijven. Wie er binnen ons team past? Nieuwe collega’s die graag meegaan in die ondernemende flow, graag lachen en tegen stootje en wat hectiek kunnen. 

Open sollicitatie

Event toppers zijn altijd welkom. Zoek je een bijbaan voor naast je studie of andere baan? Doe dan een open sollicitatie! 

Bloemen

Als een mooi verhaal

Mooie verhalen worden doorverteld. Dat is precies wat we willen bereiken. Of het nu gaat om een effectieve meeting bij onze unieke vergaderlocatie, een betekenisvol congres dat tot in de puntjes verzorgd was of een spraakmakend bedrijfsevent waarbij gasten van de ene in de andere verbazing vielen. We vinden dat het een waardevolle bedrijfsbelevenis moet zijn die past bij de waarden en ambitie van jouw organisatie. Een belevenis die mensen in beweging brengt en waarover wordt doorverteld. Zo wordt een bedrijfsbelevenis een krachtige manier om mensen binnen je organisatie en ver daarbuiten te enthousiasmeren en te inspireren.