Wat een hamburger met vitaliteit te maken heeft
De hamburger als tool om vitaal te worden

Oké, we snappen de frons wanneer je aan de combinatie van hamburgers en vitaliteit denkt. Het is misschien een combinatie die je niet verwacht, of waar je je vrij weinig bij kunt voorstellen. Toch is het een gouden combi! Want zeg nou zelf… Wat spreekt meer aan: het creëren van je signatuur burger of het maken van een salade? Wij weten het wel (alhoewel salades ook verrukkelijk kunnen zijn)! We durven daarbij ook best te zeggen dat succes gegarandeerd is. Je maakt namelijk kennis met feiten over voeding die je nog niet kende, praktische weetjes die je gemakkelijk kunt toepassen in je dagelijkse kooksessies in je eigen keuken. Foodfacts waardoor je je er (weer) van bewust wordt wat je tijdens het eten eigenlijk in je mond stopt. In dit geval een smaakvolle huisgemaakte hamburger!*

Wat een hamburger met vitaliteit te maken heeft 1
Wat een hamburger met vitaliteit te maken heeft 2
Wat een hamburger met vitaliteit te maken heeft 3

Het draait om de juiste mindset

“Hamburgers en vitaliteit lijken op het eerste gezicht weinig met elkaar te maken te hebben, dat is het leuke! Wanneer we het hebben over fit en vitaal zijn, speelt de juiste mindset een belangrijke rol. Het bewust kiezen van je voeding is hier een onderdeel van. Binnen één van onze vitaliteitsworkshops zetten we de hamburger in als tool om deze bewustwording te creëren. Juist omdat het zo verrassend is, zie je het kwartje vallen bij de deelnemers. Dat resulteert in een gedrevenheid die ze tijdens de workshop direct kunnen toepassen bij het creëren van hun signatuur burger”, licht Dave Schiphorst – eigenaar van Out of the Office – toe.

De perfecte vitaliteitstool

We kozen niet zomaar voor een hamburger als één van de tools voor onze vitaliteitstrainingen. Daar hebben we natuurlijk duidelijke redenen voor. Zo is ons bedrijf ontstaan vanuit een steengoede hamburger (eentje die zelfs bekroond is tot de beste hamburger van Nederland) én een hamburger lust natuurlijk iedereen! Een hamburger lijkt iets heel simpels en letterlijk en figuurlijk een beetje plat. Maar door bewust aan de slag te gaan met het kiezen van de juiste ingrediënten én door deze ingrediënten op de juiste manier te gebruiken, merk je dat dit bijdraagt aan de mindset die je nodig hebt voor een fit en vitaal leven. Die hamburger blijkt helemaal niet plat! Maar rijkelijk gevuld met producten die je bewust gekozen hebt. Dat ‘ie ook fantastisch smaakt is een extra bonus.

Wat een hamburger met vitaliteit te maken heeft 4
Wat een hamburger met vitaliteit te maken heeft 5

Samen in beweging

Met onze vitaliteitsprogramma’s brengen we mensen in beweging. Samen gaan we actief aan de slag waarbij we de juiste mindset combineren met sport en bewegen en de juiste voeding. Hiervoor bieden we diverse programma’s, waardoor er altijd een programma voor jou en jouw medewerkers bij zit om samen fit en vitaal te worden en te blijven. Geen overbodige luxe vinden wij. Fitte en vitale medewerkers zijn namelijk gelukkiger, creatiever en productiever. En daar wordt iedereen blij van: de werknemers en de werkgever.

*Deze vitaliteitstraining is ook geschikt voor deelnemers die vegetarisch zijn of aanvullende dieetwensen hebben.

Meer blogs

Misschien vind je deze blogs ook interessant! Dit zijn de meest actuele artikelen van Out of the Office. Laat je inspireren en informeren over o.a. vergaderen, teams en events.