Hoe vitaal is jouw bedrijf?
Unieke vitaliteitsprogramma’s

Vitaliteit is een blijvertje! En dat is maar goed ook. Een vitaal mens is namelijk gezonder en gelukkiger en dat heeft een positieve weerslag op de creativiteit en productiviteit. Vitaliteit staat dan ook bij steeds meer werkgevers hoog op de agenda, ook om invulling te geven aan verzuimpreventie. Ze stimuleren een gezonde levensstijl bij hun medewerkers. Verzekeraars stimuleren dit op hun beurt door bedrijfszorgpakketten aan te bieden waar vitaliteitscoaching in zit. En voor de praktische invulling van het ‘vitaliteitsactiepunt’ op jouw agenda komen wij met onze unieke vitaliteitsprogramma’s om de hoek kijken.

Hoe vitaal is jouw bedrijf? 1
Hoe vitaal is jouw bedrijf? 2
Hoe vitaal is jouw bedrijf? 3
Hoe vitaal is jouw bedrijf? 4
Hoe vitaal is jouw bedrijf? 5
Hoe vitaal is jouw bedrijf? 6

Fit en vitaal met onze vitaliteitsprogramma’s

Vitaliteit draait onder andere om energie, motivatie en veerkracht. Binnen onze vitaliteitsprogramma’s staan deze thema’s dan ook centraal. We combineren sportiviteit en gezonde voeding met effectieve coaching en teambuilding. We stellen de vitaliteitsprogramma’s samen op basis van jouw wensen en behoeften. Daarvoor hebben we een topsporter, een vitaliteitscoach, koks en een inspirator in huis. Leg de focus op één van de vitaliteitsaspecten of combineer ze in een uitgebreid (meerdaags) vitaliteitsprogramma.

Sportiviteit stimuleren

Het geldt voor veel van ons: we moeten meer bewegen. We zitten vaak te veel én te lang, en ja… Zitten is het nieuwe roken. Daar moeten we dus iets aan doen. Om bewegen en sportiviteit onder jouw medewerkers te stimuleren, werken we samen met bewegingsmotivator en olympisch kampioen Stefan Groothuis. Met zijn sportclinics laat hij jouw medewerkers op ons landelijke sportveld effectief bewegen. Onze sportprogramma’s bieden we aan op verschillende niveaus. Oftewel, werk je bijvoorbeeld een middag lang volledig in het zweet of begin de ochtend met een rustige ontwaaksessie. In dat laatste geval ontvangen we jullie in het Kiemkwartier met een gezond ontbijt. Het ontbijt en de ontwaaksessie geven jullie een flinke energieboost, waar je de rest van de dag alleen maar profijt van hebt. Onze tip: plan aansluitend een vergadering, inspiratiesessie of andere bijeenkomst bij Out of the Office.

Vitaliteitscoaching: voorkomen is beter dan genezen

Een belangrijk fundament voor optimale ontwikkeling van jouw organisatie is de vitaliteit van je medewerkers. Hoe vitaal zijn zij? Onze vitaliteitscoach houdt jouw medewerkers tijdens haar vitaliteitstrainingen een spiegel voor: waar staan zij nu en waar willen zij heen? Hierbij speelt bewustwording een grote rol. Vanuit hier zien zij hun ontwikkelingskansen en is er ruimte voor groei. Kim werkt persoonlijk, inzicht gevend en oplossingsgericht. Samen op zoek naar dát wat werkt voor jouw medewerkers. De inhoud van de vitaliteitstrainingen is sterk afhankelijk van jouw bedrijf en jouw medewerkers. Daar waar de één beter om wil leren gaan met stress, heeft de ander vragen over voeding en weer iemand anders wil een betere werk- / privébalans. Het kan allemaal. Kim richt zich op duurzame verandering, in haalbare stappen. Hierdoor is de coaching waardevol voor mens én bedrijf! Fittere medewerkers dragen immers bij aan een fittere organisatie.

Hoe vitaal is jouw bedrijf? 7
Hoe vitaal is jouw bedrijf? 8

Gezonde voeding

Werken met mooie en pure producten vinden wij vanzelfsprekend. Jullie kunnen dan ook zorgeloos genieten van een ontbijt, lunch en diner in het Kiemkwartier. Dat geldt natuurlijk ook voor de powersnacks die we jullie gedurende de dag aanbieden voor een extra dosis vitaliteit. Tijdens onze hamburger workshop delen we ruim 20 interessante food facts. Feiten over voeding die je bijblijven en waar je thuis ook wat mee kunt. Nu horen we je denken: wat hebben hamburgers met gezonde voeding te maken? Veel! Jullie bepalen namelijk zelf wat jullie in jullie hamburger stoppen, waarbij we jullie voorzien van tips en nuttige voedingsinformatie. De hamburger van het huis bevat maar liefst vijftig (verse) ingrediënten! Daarmee is ‘ie door onder andere topchef Ron Blaauw bekroond tot de beste burger van Nederland. Daarnaast blijkt de hamburger een perfecte tool om de dynamiek binnen teams in kaart te brengen en te optimaliseren. Onze hamburger workshop is dan ook niet voor niets een veel gekozen teambuildingsactiviteit en regelmatig onderdeel van onze vitaliteitsprogramma’s.

Een inspirerende omgeving

De omgeving heeft veel invloed op de effectiviteit van onze vitaliteitsprogramma’s. In het Kiemkwartier combineren we verschillende factoren om een perfecte setting te creëren om aan de slag te gaan met vitaliteit. Denk aan een ruimtelijke omgeving en een huiselijke sfeer met flink wat groen. Allemaal elementen die je laten ontspannen en een positief effect hebben op je creativiteit en productiviteit.

Meer blogs

Misschien vind je deze blogs ook interessant! Dit zijn de meest actuele artikelen van Out of the Office. Laat je inspireren en informeren over o.a. vergaderen, teams en events.