Groen geeft je ideeën
Planten bij Out of the Office: sfeervol én functioneel

Wij houden van groen om ons heen, dat is geen geheim. Bij Out of the Office vind je dan ook flink wat planten. We creëerden bijvoorbeeld zelf bijzondere hangschotels waarbij allerlei (hang)planten rondom ledlampen groeien. Functioneel en sfeervol! Maar groen in huis brengt niet alleen sfeer, het zorgt ook nog eens voor een flinke dosis inspiratie en bevordert daarmee de creatieve processen van onze gasten.

Groen geeft je ideeën 1
Groen geeft je ideeën 2
Groen geeft je ideeën 3
Groen geeft je ideeën 4

Wat groen al niet kan doen

Dat planten de creativiteit bevorderen is al tijden een feit. Onder andere TNO deed hier onderzoek naar. Maar dat is niet het enige voordeel van groen. Planten laten je je beter voelen, verminderen werkstress, verbeteren de productiviteit en geven je geheugen een boost. Planten bij het Kiemkwartier zijn dan ook een must! Vooral omdat onze gasten bij ons komen om even weg te zijn uit een stressvolle werkomgeving, om inspiratie op te snuiven of om strategische beslissingen te nemen. Om al deze processen te bevorderen, hebben we afgelopen jaar ruim 300 planten gepoot. En daar kunnen er nog veel meer bij! Want groen in huis vinden we bovenal ontzettend sfeervol.

Huiselijke omgeving

Maar met alleen planten ben je er nog niet. Een ontspannen houding doet ook wonderen voor je gemoedstoestand en draagt eraan bij dat je ontvankelijk bent voor alle inspiratie die het Kiemkwartier te bieden heeft. Daarom creëerden we fijne zithoeken: warm en knus, met een weids uitzicht of een zithoek die we speciaal voor jullie creëren. Want bij ons is niets standaard. We stellen jouw wensen centraal en daarbij luisteren we goed ‘tussen de regels door’. Dit betekent dat we een stap extra zetten om er zeker van te zijn dat jullie het Kiemkwartier aan het einde van de dag vol inspiratie en goede ideeën verlaten. Maar één ding is zeker: planten vind je bij ons altijd.

Meer blogs

Misschien vind je deze blogs ook interessant! Dit zijn de meest actuele artikelen van Out of the Office. Laat je inspireren en informeren over o.a. vergaderen, teams en events.