Wandelmeeting in de
Veluwse IJsselvallei

Wandelen. Het is gezond, het prikkelt je creativiteit, het ruimt je hoofd op en het geeft focus. Waarom zou je een meeting dus niet combineren met een stevige of ontspannen lunchwandeling? Of beter nog: boek een ‘wandelmeeting’! Zo’n inspiratiewandeling levert je flink wat op. Daarnaast is het de perfecte vergadermethode voor deze nieuwe tijd. Je krijgt een speciaal voor ons ontworpen wandelkaart mee en jullie dag in de Veluwse IJsselvallei kan beginnen!

Specificaties

In de groenste gemeente

Prikkel je creativiteit

Voor extra focus en inspiratie

Wandelmeeting

Hoe werkt dat, zo’n wandelmeeting?

We hebben verschillende wandelroutes, variërend van 20 minuten tot zo’n 3 uur (inspiratie- en focusstops en koffie- en lunchstops niet meegerekend). De kortere routes zijn vooral geschikt om even uit te waaien tijdens een drukke meetingdag of om te lopen met je lunch to go. De langere routes zijn pas écht effectief. Deels door de diversiteit aan natuur die je onderweg tegenkomt, anderzijds doordat je de hele dag buiten bent.

Tijdens een wandelmeeting of inspiratiewandeling – die we samen voorbereiden – werken jullie aan bepaalde doelen. Op verschillende punten op de route creëren we een setting om de creativiteit van de deelnemers extra te prikkelen of om bijvoorbeeld de voortgang te bespreken. Uiteraard wordt ook de inwendige mens goed verzorgd tijdens een wandelmeeting. Terwijl jullie van het ene punt naar het andere punt lopen, krijgen jullie gezamenlijke of individuele opdrachten mee. Dit alles is natuurlijk volledig afhankelijk van het type meeting dat we organiseren en van wat de doelen zijn.

 

Dijk- en IJsselroute Out of the Office
Wandelmeeting
Wandelmeeting
Koeien langs de IJssel - Out of the Office

Wanneer kies je voor een inspiratiewandeling?

Een inspiratiewandeling of wandelmeeting is een mooie en inspirerende manier om aan thema’s te werken die te maken hebben met werkgeluk en teamgevoel. Door in de natuur te zijn en anders naar zaken te kijken komen jullie samen tot nieuwe inzichten. Dat betekent ook dat een inspiratiewandeling uitermate geschikt is voor creatieve projecten of processen of voor management- of directievergaderingen. Zie het als een nieuwe vorm van de welbekende ‘heisessies’.

Wandelmeeting
Wandelmeeting
Wandelmeeting

De groenste gemeente van Europa

Out of the Office is gevestigd in de Gemeente Voorst: de groenste gemeente van heel Europa! Je vindt ons in het hart van de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Ook wel de Veluwse IJsselvallei genoemd. Wanneer je bijvoorbeeld onze Dijk- en IJsselroute loopt zie je dat de natuur prachtig en ontzettend divers is! Het is een combinatie van wat je op de Veluwe vindt en het typische rivierenlandschap. Het ene moment loop je door het bos, het volgende moment wandel je langs de IJssel en haar uiterwaarden. De perfecte plek dus om inspiratie op te doen.

 

Wandelmeeting samengevat

  • De hele dag of een dagdeel in de natuur: wandelen combineren met uitdagende en inspirerende opdrachten en meetingvormen.
  • Volledig offline voor het beste resultaat.
  • Perfect om focus, teamgevoel en creativiteit een boost te geven.
  • Unieke manier om met je team aan specifieke thema’s te werken.
  • De gezondste manier van vergaderen, zowel fysiek als mentaal.

Benieuwd?

Omdat iedere wandelmeeting of inspiratiewandeling anders is, stellen we de arrangementen op maat samen. Benieuwd of deze manier van vergaderen iets voor jouw team is? Vraag naar de mogelijkheden.

Boek ook een Foodarrangement

We verzorgen gezonde en smakelijke foodarrangementen die je niet alleen energie geven maar ook brandstof zijn voor je brein. Een greep uit de arrangementen:

1

Lunch to go

Lunch to go

2

Wandelmeeting 1

Energy bites

3

Wandelmeeting 2

Teamplank