Veilig vergaderen
Bij Out of the office

Buiten de deur vergaderen is niet meer zo vanzelfsprekend als voorheen. Want hoe doe je dat in een tijd waarin veiligheid en gezondheid meer aandacht krijgen dan ooit? Ten eerste kiezen voor een vergaderlocatie die alle ruimte biedt voor het creëren van anderhalve meter concepten en voldoet aan alle richtlijnen. Daarvoor ben je bij Out of the Office aan het juiste adres. We bieden een veilige en inspirerende omgeving voor meetings, teamactiviteiten en bedrijfsevents. Hoe we dat realiseren?

Specificaties

Social distance proof

Waardevolle hybride events

Veilig en verantwoord

Veilig vergaderen bij Out of the Office 1
Anderhalve meter meetings
Veilig vergaderen bij Out of the Office 2

Een verantwoord ontvangst

Je kunt – zoals altijd – rekenen op een persoonlijk ontvangst. Wel zijn er omtrent jullie aankomst bij onze vergaderlocatie een aantal maatregelen getroffen. Onze huisregels (die we voor aanvang ook per mail toesturen) zijn opgesteld volgens de richtlijnen van het RIVM en zijn op verschillende plekken zichtbaar. We vragen alle gasten bij aankomst hun handen te desinfecteren en zich te laten registreren door onze gastheer / -vrouw (registratie is afhankelijk van groepsgrootte). Deze registratie is enkel ten behoeve van eventueel bron- en contactonderzoek, de gegevens worden indien nodig uitsluitend hiervoor gebruikt.

Welkom en uitleg

Voor aanvang van het programma houdt onze gastheer / -vrouw een welkomstwoord waarbij de huisregels en aanvullende maatregelen worden toegelicht en waarbij er ruimte is voor vragen. We verzoeken onze gasten nadrukkelijk de huisregels in acht te nemen en indien nodig wijzen we hen gedurende de dag nogmaals op de huisregels wanneer deze niet of onvoldoende worden nageleefd.

Ervaringen van onze gasten

“Alles is goed geregeld. Er zijn hele goede maatregelen getroffen met betrekking tot het houden van afstand en de presentatie van het eten, alles was separaat verpakt. Ook is er goed nagedacht over de inrichting van de toiletten zodat je niets met je handen hoeft aan te raken, zoals een voetpedaal voor het bedienen van de kraan. Dat soort dingen vielen ons op. Iedereen was erg enthousiast. Out of the Office is in z’n algemeenheid een locatie die erg geschikt is voor bijeenkomsten op anderhalve meter afstand.”

Gelre Ziekenhuizen

Afd. Oogheelkunde

Buitenaanzicht voorkant (zonder boom)-

Goede ventilatie in onze vergaderlocatie

Voor groepen tot circa 25 personen kunnen we in onze Panoramazaal een veilige vergadersetting realiseren. De ventilatie is in onze vergaderlocatie meer dan goed geregeld. De lucht wordt namelijk niet gerecirculeerd. Dat betekent dat ‘oude’ lucht constant wordt afgevoerd en dat er rechtstreekse toevoer is van frisse buitenlucht uit de Veluwse IJsselvallei. 

Anderhalve meter afstand: altijd en overal

Het houden van anderhalve meter afstand is nog steeds één van de belangrijkste basisregels voor iedere volwassene om verspreiding van COVID-19 te voorkomen. Met onze weidse Teamtuin is het houden van voldoende afstand geen uitdaging. We beschikken over een grote tuin van maar liefst 18.000 m2 die jullie tijdens het bezoek exclusief tot jullie beschikking hebben. Hier kan iedereen elkaar de ruimte geven en kunnen jullie toch samen vergaderen of borrelen in de buitenlucht. Voor de mensen die toch liever thuis blijven maar niets willen missen kunnen we de bijeenkomst livestreamen.

Overkappingsmogelijkheden

Met onze grote stretchtenten beschikken we over een grote overkapping van het terras. Door twee stretchtenten te koppelen ontstaat er 360 m2 aan overkapte buitenruimte, waar jullie tot 100 personen op anderhalve meter van elkaar kunnen zitten in theateropstelling. Uiteraard biedt onze Teamtuin ook volop mogelijkheden om een andere setting te creëren. Naast twee stretchtenten beschikken we over twee kleinere sfeervolle tenten die geschikt zijn voor kleine groepen of bijvoorbeeld break-out sessies. Voor de frisse en ongure dagen beschikken we over voldoende middelen om jullie lekker warm te houden. Dat betekent dat we 365 dagen per jaar mogelijkheden bieden om op een comfortabele manier in de buitenlucht samen te komen.

Ervaringen van onze gasten

“Out of the Office heeft heel goed nagedacht over een corona-proof locatie. De maatregelen zijn op een geheel eigen wijze en op zo’n gastvrije manier toegepast, dat we gewoon konden genieten van ons evenement. Afstand houden kon overal, zelfs met 100 personen! Goed over nagedacht en zeer prettig voor ons als gasten.”

Marloes van Noort

Event Marketeer, ThiemeMeulenhoff

Extra hygiënemaatregelen

Naast de aangescherpte huisregels is er ook extra aandacht voor hygiëne. Dankzij speciale elleboogdeurklinken hoef je tijdens je bezoek aan Out of the Office deurklinken niet met je handen aan te raken. De wastafelkraan in de toiletruimte is met een voetpedaal te bedienen, waardoor het niet nodig is de kraan aan te raken. Toiletten, tafels en andere contactpunten maken we gedurende de dag regelmatig schoon met desinfecterende schoonmaakmiddelen. Uiteraard vind je op verschillende plekken in onze vergaderlocatie desinfectiepalen met daarop contactloze hand sanitizers. Tenslotte presenteren we onze foodarrangementen op een andere manier, wat overigens niets afdoet aan de kwaliteit. Alles bieden we in eenpersoonsporties aan, van salades en broodjes, tot bbq gerechten en borrelhappen.

Ruimte voor teams

Naast dat we een behoorlijk aantal maatregelen getroffen hebben bij onze vergaderlocatie, doen we nog steeds waar we goed in zijn: teams hechter, sterker en succesvoller maken door hen een inspirerende omgeving te bieden. Benieuwd welk anderhalve meter concept past bij jouw bijeenkomst? Vraag naar de mogelijkheden.

  Boek ook een Foodarrangement

  We verzorgen gezonde en smakelijke foodarrangementen die je niet alleen energie geven maar ook brandstof zijn voor je brein. Een greep uit de arrangementen:

  1

  Veilig vergaderen bij Out of the Office 3

  Broodjeslunch

  2

  Veilig vergaderen bij Out of the Office 4

  Energy bites

  3

  Veilig vergaderen bij Out of the Office 5

  Teamplank