Vergaderen in
de Teamtuin

We beschikken over een buitenruimte van maar liefst 18.000 m2. Alleen al wanneer je vanuit de Panoramazaal naar buiten kijkt ervaar je een meer ontspannen state of mind. Laat staan hoe fijn het is om buiten te vergaderen… Offline en in de frisse buitenlucht. En daar hoeft het niet eens een stralende lente- of zomerdag voor te zijn. We creëren verschillende outdoor vergadermogelijkheden voor mooi en minder mooi weer. Dankzij onze ruime Teamtuin zijn er volop mogelijkheden.

Specificaties

Outdoor bijeenkomsten

Teamtuin van 18.000m2

Exclusief tot jullie beschikking

Jouw bijeenkomst in de teamtuin

Eigenlijk is alles mogelijk en is niets ons te gek. Samen creëren we de ultieme outdoor setting waarmee je de verwachtingen van jouw gasten kunt overtreffen. Dat doen we voor kleine groepen tot groepen van circa 150 personen. Voor iedere groepsgrootte bieden we sfeervolle, inspirerende en functionele oplossingen, waardoor jullie verblijf in de Teamtuin absoluut van toegevoegde waarde zal zijn.

Het hele jaar door

Buiten zijn biedt ontzettend veel voordelen. Het is goed voor onze gezondheid en het geeft de productiviteit en creativiteit een boost, maar het moet wel behaaglijk zijn. Dat geldt voor ieder seizoen. Beschutting tegen de felle zomerzon is minstens zo belangrijk als warmte tijdens koude winterdagen. De luifels en tenten waarmee we werken zijn multifunctioneel inzetbaar en gemaakt om het hele jaar door sfeervolle beschutting te bieden. Een dichte tent betekent overigens niet dat jullie weinig daglicht hebben… We plaatsen ook dichte tenten met panoramaview. Vraag onze collega Patricia naar de verschillende mogelijkheden.

Buitenaanzicht zijkant met luifel en bloemen-
Buitenaanzicht zijkant met stoeljtes-
Outdoor meeting
Outdoor meeting

Praktische informatie

  • 18.000 m2 ruimte voor het creëren van een ultieme outdoor vergadersetting.
  • Outdoor vergaderen kan tot circa 150 personen.
  • De Out of the Office vergaderlocatie heeft een centrale ligging, nabij de A1 en A50.
  • Er zijn 80 parkeerplekken beschikbaar waar jullie gratis en voor de deur kunnen parkeren.
  • Uitermate geschikt voor inspirerende offline meetings.
  • Tegen een meerprijs zijn o.a. beeldschermen, geluidsversterking en flip-overs beschikbaar.

Boek ook een Foodarrangement

We verzorgen gezonde en smakelijke foodarrangementen die je niet alleen energie geven maar ook brandstof zijn voor je brein. Een greep uit de arrangementen:

1

Teamtuin 1

Broodjeslunch

2

Teamtuin 2

Lunch to go

3

Teamtuin 3

Teamplank