Een ruime subruimte

de tuinzijde

Vanuit de Panoramazaal stap je direct het terras op. In de zomer is het onder de luifel heerlijk toeven. In de koude maanden bieden zijwanden beschutting en verwarming de comfort die je van ons gewend bent. Met de Tuinzijde bieden we je een ruime subruimte die je exclusief tot je beschikking hebt wanneer je de Panoramazaal boekt.

Specificaties

Sfeervolle subruimte
Buiten en toch binnen
Voor alle seizoenen

Tuinzijde (subruimte) 1
Tuinzijde (subruimte) 2

Een subruimte voor ieder seizoen

We creëerden een subruimte voor ieder seizoen. Buiten, maar toch binnen. Als zon in kracht toeneemt wil je de geuren van de lente en zomer kunnen opsnuiven zodra je vanuit de Panoramazaal naar de Tuinzijde loopt. In de koude en gure maanden wil je genieten van een mooi uitzicht in een warme en knusse zetting. Dit alles bieden we met de Tuinzijde. Ieder seizoen tref je weer een andere inrichting en styling, zodat jullie ieder seizoen optimaal kunnen genieten van alles wat onze locatie te bieden heeft.

Waar gebruiken jullie de subruimte voor?

De Tuinzijde is een riante ruimte. Met maar liefst 170m2 is deze subruimte zelfs groter dan de Panoramazaal. Dat betekent dubbel zo veel ruimte als voorheen wanneer je de Panoramazaal boekt. 

Wat doen jullie met deze extra ruimte? Gebruiken jullie het als subruimte tijdens jullie bijeenkomst, gebruiken jullie het voor workshops of teambuilding of als sfeervolle binnen-buitenruimte voor de lunch, borrel of bbq? Het kan allemaal.

Tuinzijde (subruimte) 3
Tuinzijde (subruimte) 4
Panoramazaal

Boek ook een Foodarrangement

We verzorgen gezonde en smakelijke foodarrangementen die je niet alleen energie geven maar ook brandstof zijn voor je brein. Een greep uit de arrangementen:

1

Tuinzijde (subruimte) 5

Broodjeslunch

2

Tuinzijde (subruimte) 6

Energy bites

3

Tuinzijde (subruimte) 7

Teamplank