Het uitzicht vanuit
de Panoramazaal

Deze open ruimte met bijzonder veel daglicht, het weidse uitzicht en de prettige huiskamersfeer biedt een goede ambiance voor uiteenlopende bijeenkomsten. Deze facetten stimuleren de productiviteit en creativiteit en zorgen voor een ontspannen state of mind. De Panoramazaal is een fijne plek om te zijn die dankzij de ligging en sfeer bijdraagt aan effectieve meetings.  

Specificaties

Exclusief tot jullie beschikking

Aangrenzende Teamtuin

Gratis parkeren voor de deur

Panoramazaal 1
Panoramazaal 2

Jouw bijeenkomst in de Panoramazaal

Het fijne aan de Panoramazaal is dat de ruimte vrij in te delen is. Hierdoor past de setting altijd bij jouw bijeenkomst. Sterker nog, we vinden het belangrijk dat de ruimte en onze dienstverlening bijdragen aan het doel van de bijeenkomst. Het is namelijk niet voor niets dat jullie ervoor kiezen om out of the office te vergaderen. We zorgen ervoor dat jullie daar het uiterste uit kunnen halen. Dit doen we door het creëren van de juiste setting, met daarop afgestemde arrangementen.

Out of the Office blinkt echt uit in gastvrijheid! De Panoramazaal heeft een prettige sfeer, wat zeker bijdraagt aan rust, ontspanning en het teamgevoel. Daarnaast is het foodarrangement uitstekend! We komen hier zeker nog een keer terug voor een volgende meeting. 

Skopos Adviesgroep

Toegang tot de teamtuin

Het veld waar voorheen 22 voetballers streden om de winst, is omgedoopt tot teamtuin en omgeven met bomen. Via de openslaande terrasdeuren hebben jullie toegang tot de teamtuin van 18.000 m2. Wanneer jullie de Panoramazaal boeken kunnen jullie gebruikmaken van deze teamtuin. Bijvoorbeeld voor een energizer of teamactiviteit ter onderbreking van of ter aanvulling op de meeting. Het is ook mogelijk om buiten te vergaderen. De frisse buitenlucht is niet alleen ontzettend fijn, het werkt ook inspirerend. Handig wanneer jullie willen brainstormen of wanneer de meeting even ‘op slot zit’.

Panoramazaal 3
Panoramazaal 4
Panoramazaal

Alvast binnenkijken?

Klik en sleep onderstaande 360 graden foto in de gewenste richting en je krijgt een virtuele tour door de locatie.

Praktische informatie

  • Jullie hebben exclusief beschikking over de vergaderlocatie en bijbehorende Teamtuin met sfeervolle stretchtent.
  • De vergaderruimte is geschikt voor groepen tot 100 personen.
  • De Out of the Office vergaderlocatie heeft een centrale ligging, nabij de A1 en A50.
  • Er zijn 80 parkeerplekken beschikbaar waar jullie gratis en voor de deur kunnen parkeren.
  • Er is gratis wifi beschikbaar in de hele vergaderlocatie.
  • Tegen een meerprijs zijn o.a. 70-inch Presentatieschermen en flip-overs beschikbaar.

Boek ook een Foodarrangement

We verzorgen gezonde en smakelijke foodarrangementen die je niet alleen energie geven maar ook brandstof zijn voor je brein. Een greep uit de arrangementen:

1

Panoramazaal 5

Broodjeslunch

2

Panoramazaal 6

Energy bites

3

Panoramazaal 7

Teamplank