Een vergaderruimte bij
Out of the office

Wist je dat een externe vergaderruimte vaak meer toegevoegde waarde heeft dan je denkt? Je bereikt met je team meer wanneer jullie de vertrouwde werkplek inruilen voor een externe vergaderruimte. Je zintuigen worden geprikkeld en creativiteit krijgt de ruimte. Dus; get out of the office! Dáár gebeurt het. Onze sfeervolle en inspirerende locatie vind je in de Veluwse IJsselvallei, vlakbij natuurplas Bussloo. Dat betekent rust en ruimte. Dit draagt allemaal bij aan de kwaliteit en efficiëntie van de meeting. Maar ook draag het bij aan de teamspirit. En wil je de dag afsluiten met een unieke teamactiviteit? Of onderbreek je liever de dag met een prachtige wandelroute? Ook dat is hier mogelijk. Onze aanvullende foodarrangementen maken de dag helemaal af. 
Dus ben jij op zoek naar een vergaderruimte welke jou volledig ontzorgt en bijdraagt aan de kwaliteit van jullie dag?

Voel je welkom bij ons en reserveer gauw een vergaderruimte. Wij denken graag met je mee over welke ruimte geschikt is voor jullie vergadering.

Vergaderruimte 1

Panoramazaal

Ruime vergader- en congresruimte
Veel daglicht, weids uitzicht, huiskamersfeer.

Tuinzijde (subruimte)

Sfeervolle subruimte voor alle seizoenen
Alle ruimte voor breakout sessies, workshops en lunch, borrel en bbq.

Luifel met zijwanden
Buitenaanzicht voorkant (zonder boom)-

Teamtuin

18.000 m2 aan buitenruimte.
Diverse mogelijkheden voor outdoor meetings, bijeenkomsten en teamactiviteiten.

Wandelmeeting

Nieuwe inzichten in de inspirerende natuur.
Inspiratiewandeling met stops voor extra focus in de Veluwse IJsselvallei. 100% outdoor.

Wandelmeeting

Dé locatie
voor teams

Out of the Office is een plek met een verhaal, een plek waar teamwork centraal staat. Deze vergaderlocatie is namelijk gevestigd op een voormalig voetbalcomplex. Dat het ooit een clubgebouw was zie je niet meer terug. We creëerden een plek waar je graag wilt zijn, een plek met een fijne huiskamersfeer die inspireert. Maar wat niet veranderd is, is dat het dé locatie is voor teams die samen willen scoren. Of het nu gaat om praktisch samenspel of het uitdenken en concretiseren van de speltactiek. We bieden alle faciliteiten die eraan bijdragen om teams sterker, hechter en succesvoller te laten worden.

Vergaderingen, congressen en teamactiviteiten

De Out of the Office vergaderlocatie is uitermate geschikt voor vergaderingen, congressen en teamactiviteiten. De ruimte is sfeervol ingericht, waardoor het voelt als thuiskomen zodra je binnenstapt. De locatie is vrij in te delen. Dat betekent dat je zowel bij ons terecht kunt voor kleinschalige vergaderingen als voor presentaties, bijeenkomsten en congressen tot 100 gasten. Dankzij aandacht voor groen haalden we buiten letterlijk naar binnen, wat zorgt voor een natuurlijke overgang naar de teamtuin van maar liefst 18.000 m2. Onze locatie vind je centraal in het land op enkele minuten van de A1 en A50. Parkeren doe je gratis en recht voor de deur.

Boek ook een Foodarrangement

We verzorgen gezonde en smakelijke foodarrangementen die je niet alleen energie geven maar ook brandstof zijn voor je brein.

1

Vergaderruimte 2

Broodjeslunch

2

Vergaderruimte 3

Veluwse lunch

3

Vergaderruimte 4

Walking BBQ