start het nieuwe jaar succesvol
3 manieren om 2023 met een kickstart te beginnen 

Vol gas of rustig opstarten? Een ding is zeker, met een goede nieuwjaarsbijeenkomst breng je je bedrijf in 2023 in beweging. Bij Out of the Office bieden we alle faciliteiten om teams hechter, sterker en succesvoller te maken. Een nieuwjaarsbijeenkomst kan een ware kickstart zijn van het nieuwe jaar. Hoe? We zetten drie manieren voor je op een rij.

1. Strategiebijeenkomst voor een succesvol jaar 

Het starten van een nieuw jaar gaat samen met nieuwe doelen en ambities. Verder werken aan waar jullie dit jaar mee gestart zijn of juist een nieuwe weg inslaan. Wat jullie ambities voor 2023 ook zijn, ze doelgericht nastreven doe je met een sterk en succesvol team. Een strategiebijeenkomst draagt daaraan bij. Start met een kickstart en steek de koppen bij elkaar.

De Panoramazaal leent zich perfect voor dit type bijeenkomsten. Bijvoorbeeld dankzij de flexibiliteit die de ruimte biedt, het fijne uitzicht en alle faciliteiten. Je vindt Out of the Office in het hart van de Veluwse IJsselvallei, midden in de natuur dus en ook nog eens centraal gelegen in het land. Onze Panoramazaal wordt daarom vaak geboekt voor periodieke bijeenkomsten, zoals kwartaalmeetings en de jaarlijkse kickoffs in januari.

Boek de Panoramazaal voor jouw meetings in 2023

3 manieren om 2023 met een kickstart te beginnen 1
3 manieren om 2023 met een kickstart te beginnen 2

2. Sfeervolle nieuwjaarsborrel voor verbinding

Gezellig samenkomen met collega’s draagt bij aan het teamgevoel, vooral wanneer je dit op een andere plek doet dan op de werkvloer. Ontspannen, elkaar op een andere manier beter leren kennen en samen proosten. Dat doen jullie tijdens een sfeervolle nieuwjaarsborrel. Dat kun je natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt! Ga je voor het klinken van glazen na een nieuwjaarsspeech of pakken jullie uit met een nieuwjaarsborrel met live muziek en een gezellige winter BBQ? Geef het teamgevoel een boost en start het jaar met een sfeervolle nieuwjaarsborrel.

Nieuwjaarsborrel inplannen

3. Actieve teambuilding voor een goede start

Goede voornemens, ze komen ieder jaar rond deze periode weer terug. Dingen die je volgend jaar anders of beter wilt doen. Meer bewegen scoort altijd hoog als het om goede voornemens gaat. Laten we nou een fantastisch aanbod hebben aan actieve teamactiviteiten in onze Teamtuin. Ga met je team aan de slag met Archery Tag, een dynamische pijl en boog activiteit. Of kies voor een workshop schapendrijven, wat veel meer is dan een leuke teamactiviteit. Het biedt jullie waardevolle inzichten. De dynamiek binnen jullie team wordt bijvoorbeeld duidelijk zichtbaar, wat schapendrijven een ontzettend effectieve activiteit maakt om 2023 met een kickstart te beginnen.

Bekijk onze teamactiviteiten

3 manieren om 2023 met een kickstart te beginnen 3
3 manieren om 2023 met een kickstart te beginnen 4

Meer blogs

Misschien vind je deze blogs ook interessant! Dit zijn de meest actuele artikelen van Out of the Office. Laat je inspireren en informeren over o.a. vergaderen, teams en events.