Inspiratieproject: Actieve Teamdag
I-Experts

Onlangs ontvingen we I-Experts op onze vergaderlocatie in Bussloo voor een geheel verzorgde en actieve teamdag. De dag stond in het teken van teambuilding en plezier. De consultants van I-Experts helpen organisaties om digitaal succesvol te zijn met moderne ICT-toepassingen. En zoals een van de directeuren het zo mooi zegt: “We zijn ervan overtuigd dat de mooiste successen altijd voortkomen uit samenwerking.” En samenwerken, dat deden ze zeker tijdens hun teamdag bij Out of the Office! 

Inspiratieproject: actieve teamdag 1
Inspiratieproject: actieve teamdag 2
Inspiratieproject: actieve teamdag 3

Nieuwe portretfoto’s voor een sterk merk

De dag bij Out of the Office starten met het maken van portretfoto’s is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar zeker een aanrader. Juist omdat een teamdag een moment is waarop alle collega’s bij elkaar zijn, is dit een perfect moment om iedereen te voorzien van een nieuwe zakelijke portretfoto. Voor LinkedIn, voor de website, you name it! Je zorgt hiermee voor een uniforme uitstraling. Ook ben je zeker van portretten die goed bij jullie bedrijf passen, onze huisfotograaf Mariëlle is namelijk specialist in merkfotografie. Extra handig dus dat ze bij ons op locatie haar eigen portretstudio heeft. Het team van I-Experts startte de dag rustig met een goede kop koffie om vervolgens voor de camera te verschijnen.

Team meeting in de Panoramazaal

Er zijn ontzettend veel manieren om invulling te geven aan een teamdag bij Out of the Office. Al zien we dat het vaak een ideaal is om de dag te starten met een team meeting, om vervolgens aan de slag te gaan met de leukste teamactiviteiten. Na het maken van de portretfoto’s nam het team van I-Experts dan ook plaats in de Panoramazaal voor een team meeting, waarbij collega’s elkaar bijpraatten over alle ontwikkelingen. Deze bijeenkomst sloten ze af met een compleet verzorgde lunch: luxe belegde broodjes en wraps, salades en sappen. Het fijne aan een dag bij Out of the Office is dat je onze locatie exclusief boekt. Bij mooi weer, lunch je bijvoorbeeld dus lekker buiten.

Strategische torens bouwen in de Teamtuin

In de middag was het tijd voor actie in de Teamtuin! De uitdaging? Bouw met je team een zo hoog mogelijke toren van enkel bamboestokken en postelastieken. Samenwerking en gebruik maken van elkaars talenten is hierbij dus erg belangrijk. Want hoe bouw je een hoge, maar ook stevige toren? Er werden door de teams verschillende bouwtechnieken toegepast, wat ook de nodige strijd onderling opleverde. Het resultaat waren vijf verschillende creaties, waarbij de ene toren nét wat steviger stond dan de ander…

Inspiratieproject: actieve teamdag 4
Inspiratieproject: actieve teamdag 5
Inspiratieproject: actieve teamdag 6
Inspiratieproject: actieve teamdag 7

Suppen op natuurplas Bussloo

Na een korte break met een fruitige energy bite was iedereen weer opgeladen voor de volgende teamactiviteit: suppen! Op steenworp afstand van onze vergaderlocatie ligt natuurplas Bussloo. Hier lag voor iedereen een supboard en een paddle klaar. Na uitleg met de nodige tips en tricks trotseerde het team het water. Met een sportieve ervaring rijker (en voor sommigen een nat pak) keerde iedereen vervolgens terug naar onze teamlocatie om zich op te frissen voor een afsluitende BBQ.

Smaakvolle afsluiter 

De cocktailbar was ondertussen opgebouwd en bij terugkomst was het tijd om te ontspannen onder de luifel met een zomerse cocktail en steengoede BBQ-gerechten die ter plekke op de smoker werden bereid. Een smaakvolle afsluiter van een actieve teamdag voor I-Experts!

Wil je binnenkort ook met jullie team een inspirerende, actieve teamdag beleven op een exclusieve locatie midden in het groen? Get out of the (home) office en ervaar hoe waardevol een teamdag voor jullie kan zijn. 

Inspiratieproject: actieve teamdag 8
Inspiratieproject: actieve teamdag 9
Inspiratieproject: actieve teamdag 10

Meer blogs

Misschien vind je deze blogs ook interessant! Dit zijn de meest actuele artikelen van Out of the Office. Laat je inspireren en informeren over o.a. vergaderen, teams en events.