wat was het meest populair?

2023: de feiten op een rij

In 2023 bezochten onze gasten onze locatie vooral voor een vergadering of training (53%). Ook populair: de compleet verzorgde teamdagen (20%). In dat geval wordt een bijeenkomst gecombineerd met teambuilding en bijvoorbeeld een barbecue. Wat betreft de teamactiviteiten werd de popquiz met live muziek verreweg het meest geboekt (30%). Tenslotte blikken we graag terug op mooie bedrijfsevenementen en een aantal van onze persoonlijke highlights.

2023: de feiten op een rij 1
2023: de feiten op een rij 2
2023: de feiten op een rij 3

Bijeenkomsten in 2023

Meerdere trainers hebben Out of the Office bestempeld tot hun vaste trainingslocatie. Onder andere dankzij de centrale ligging midden in het groen en onze persoonlijke aanpak. Ook de exclusiviteit speelt hierin een rol. Wanneer je onze vergaderlocatie boekt, zijn jullie de enige gasten en kunnen jullie gebruikmaken van alle faciliteiten zonder dat jullie gestoord worden.

Teamactiviteiten in 2023

De popquiz deed z’n intrede in het coronatijdperk, destijds alleen online. Inmiddels is de variant met live muziek niet meer weg te denken! Nog nooit was een teamactiviteit zo populair. En dat snappen wij wel. Wat is er nou leuker dan een teamdag samen afsluiten met een borrel én live muziek. Voeg daar nog wat onderlinge competitie aan toe, en voilà! Ook relatief nieuw: schapen drijven. Deze teamactiviteit die inzicht geeft in de dynamiek en de rollen binnen een team, won in 2023 flink aan populariteit. Bijna 20% van de teams koos voor deze activiteit. Tenslotte startten we in het laatste kwartaal met een duurzame teamactiviteit: het bouwen van een insectenhotel. Dit belooft in 2024 een veel geboekte teamactiviteit te worden onder bedrijven die echt groen willen doen.

Evenementen in 2023

Ook dit jaar mochten we weer een scala aan bedrijfsevenementen organiseren. Zowel op ons eigen terrein als bij onze klanten op locatie. Een greep uit wat we realiseerden:

>> Winter Wonderland: 2023 begon met een bedrijfsevenement in onze eigen achtertuin. Een Winter Wonderland waarbij we zes grote tenten (de zogenaamde ‘Giant Hats’) koppelden, waardoor er een prachtig decor ontstond. Winterse welkomstdrankjes, VR-skispellen, een grote vuurplaats met knusse zithoeken en magische lichtjes zorgden voor een op en top wintergevoel.

>> 80’s event: de kleurrijkste highlight van 2023! Voor dit bedrijfsevent gingen we all out. Felle neon kleuren, een gigantische verlichte dansvloer, volop 80’s entertainment, spraakmakende acts en te gekke stylingitems. Een kleurrijk festival waarbij ieder detail klopte.

>> Event in de Amsterdamse haven: deze locatie was het imposante decor voor een feestelijke bijeenkomst. Medewerkers en genodigden kwamen samen om te proosten op de bouw van een nieuwe loods. We verzorgden het totale plaatje. Van food en sfeer tot een uitgebreide arcadehal.

Draaiende spiegelbollen aan de toegangspoort van het 80's festival
2023: de feiten op een rij 4
thema. Felgekleurde steltenlopers .
2023: de feiten op een rij 5

Overige highlights van 2023

>> Roben is terug van weggeweest! En daar zijn we ontzettend blij mee. Deze eventcoördinator bereidt alles tot in de puntjes voor en zorgt er tijdens events voor dat alles op rolletjes loopt. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de keuken. En geloof ons, dat levert veel smakelijks op voor de lunch en de afsluitende barbecue. Maak kennis met Roben en de rest van het team.

>> We plaatsten een nieuwe luifel voorzien van zijwanden. Daardoor is het terras 365 dagen per jaar geschikt voor bijvoorbeeld break-out sessies, workshops, lunches en walking bbq’s. In de winter kan het terras volledig verwarmd worden. In de zomer zetten we de zijwanden open en biedt de luifel beschutting tegen de felle zon. Zo kunnen jullie alle ruimte volop benutten.

>> Dankzij een nieuw landschapsplan wordt er meer ruimte gemaakt voor natuur en biodiversiteit. Daarvoor zijn we in 2023 al gestart met de bouw van een gigantisch insectenhotel. Dit doen we samen met onze klanten. De eerste meters zijn gerealiseerd. In het voorjaar van 2024 gaat de aanbouw van het insectenhotel verder. Ook starten we dan met het aanplanten van verschillende boom- en struiksoorten. Natuurlijk zaaien we ook aankomend jaar de veldbloemenstroken opnieuw in.

>> We introduceerden een nieuwe indoor teamactiviteit: de Kettingreactie! Samen van een verzameling willekeurige objecten en materialen iets creëren zodat er een kettingreactie ontstaat. Alleen door echt samen te werken als team lukt het jullie om op die grote rode knop te drukken. 

2023: de feiten op een rij 6
2023: de feiten op een rij 7
2023: de feiten op een rij 8

Klaar voor 2024

We zijn klaar voor een nieuw jaar met verbindende teamactiviteiten, bijeenkomsten en evenementen die mensen in beweging brengen. Wil je meer weten over onze locatie en de mogelijkheden of alvast boeken voor 2024? Laat het ons weten.

Meer blogs

Misschien vind je deze blogs ook interessant! Dit zijn de meest actuele artikelen van Out of the Office. Laat je inspireren en informeren over o.a. vergaderen, teams en events.