nieuwe vergaderlocatie 
Hard werken wordt beloond

In december en januari is er door veel mensen keihard gewerkt om onze nieuwe vergaderlocatie op tijd up and running te krijgen. Zowel door onze eigen collega’s, familie en vrienden als door specialisten. De deadline haalden we ruim op tijd en het resultaat mag er zeker zijn. De Out of the Office vergaderlocatie is een inspirerende plek geworden. “Het is een absolute upgrade ten opzichte van onze vorige locatie. Daar was het al fijn vergaderen, maar onze nieuwe locatie in Bussloo biedt onze gasten zo veel meer!”, aldus Dave Schiphorst, eigenaar van Out of the Office.

Hard werken wordt beloond 1
Hard werken wordt beloond 2
Hard werken wordt beloond 3
Hard werken wordt beloond 4

Nieuwe vergaderlocatie valt in de smaak

Eén van onze vaste gasten zei: “Het is een totaal andere plek, met bijvoorbeeld veel meer natuurlijk licht en meer buitenruimte dan de vorige locatie in Klarenbeek. Maar jullie hebben het voor elkaar gekregen de warme huiselijke sfeer ook in deze nieuwe locatie te brengen. We zijn blij verrast.” Een mooier compliment konden we niet krijgen. Die warme persoonlijke sfeer is voor ons één van de meest essentiële elementen. Maar om dat voor elkaar te krijgen is er flink wat werk verzet.

Van voetbalkantine naar vergaderlocatie

In slechts anderhalve maand tijd werd het grootste gedeelte van de verbouwing gerealiseerd. De voormalige voetbalkantine werd omgetoverd tot inspirerende ruimte voor onder andere vergaderingen en teamactiviteiten. Alles werd gestript, van binnen is niets meer hetzelfde. We startten met het doorbreken van wanden en het verwijderen van de bestaande toiletten, plafondelementen en de grote donkerbruine bar waar menig voetbalfanaat in het verleden aan heeft gestaan.

Vervolgens werd de vloer eruit gehakt, legden we vloerverwarming en lieten we beton storten. Wanden werden weer opgebouwd, de toiletruimte werd opnieuw ingedeeld, plafonds werden groen, wanden werden gewit of voorzien van hout. Over de volledige breedte van de ruimte werd een houten werkblad gemaakt. De deur naar de voormalige kantine kreeg de vorm van ons logo. Etc. etc. Het resultaat: veel ‘wauw’ bij binnenkomst.

Nieuwe locatie, nieuwe naam

‘Out of the Office’ is onze nieuwe merknaam. Bij deze naamswijziging en alle branding zijn ook flink wat slimme koppen en creatievelingen betrokken geweest. Van strategische brainstorm tot het uitrollen van alle marketing- en communicatie uitingen. Dit traject liep parallel aan de verbouwing. Maar hard werken wordt beloond! We hebben een nieuwe locatie en een nieuwe naam, die perfect aansluit op onze dienstverlening.

Bedankt!

Dat we de volledige verbouwing van onze locatie en de rebranding van ons merk in zo’n korte tijd is gerealiseerd hebben we o.a. te danken aan: onze fantastische collega’s, familie en vrienden – Demmers DesignRMS BetonvloerenOSH Hoveniers – AA Loodgieters – Carool InstallatiebedrijfBuiting MetaalwerkenDe Bie ReclameBVS Dienstverlening – Buitenhuis Afwerking – La PalomaOntwerpstudio MarloesEmotionBeingbrandCreators ConnectVormbeeldig Fotografie en MerkverhalenBradon.

Meer blogs

Misschien vind je deze blogs ook interessant! Dit zijn de meest actuele artikelen van Out of the Office. Laat je inspireren en informeren over o.a. vergaderen, teams en events.