Samen doelen stellen
focus teamdagen

Je kent het wel: de heisessie. Dagen waarop spijkers met koppen geslagen worden en waarop visies en doelstellingen gevormd worden. Vaak op een mooie inspirerende plek in de natuur. Wij noemen het focus teamdagen. Wat dat inhoudt? Een dag (of meerdere dagen) waarop het jullie aan niets ontbreekt. Je kunt rekenen op rust, ruimte, inspiratie, focus, inhoud én fun. Juist dat fun aspect wordt tijdens een focusdag en heisessie wel eens vergeten. Zonde van de tijd? Zeker niet, fun draagt bij aan succes.

Focus teamdagen 1
Focus teamdagen 2

Focus teamdag buiten de deur

Tijdens een focus teamdag zijn jullie even weg van de werkvloer en de dagelijkse praktijk. Werk samen aan nieuwe plannen, stel doelen, bepaal de strategie en verbeter de samenwerking. Op onze locatie met bijhorende Teamtuin word je omgeven door rust, ruimte en inspiratie. De landelijke omgeving en huiselijke sfeer van Out of the Office vormen een uitstekende setting voor teams die gezamenlijk resultaten willen behalen. Maak gebruik van onze Panoramazaal of kies voor een inspirerende pop-up setting in het groen.

Focusprogramma’s

Door in deze fijne setting ook te kiezen voor teambuilding en uitdagende opdrachten die jullie op een andere manier naar doelstellingen of processen laten kijken, creëer je een ultieme mate van focus. Juist door te ontspannen en te kiezen voor fun, kunnen ideeën ruimte krijgen en landen. Waarna de meeting veel effectiever zal zijn. We bieden jullie praktische handvatten of stellen focus programma voor jullie samen, waarin we jullie doelstellingen en kernwaarden integreren. Focus programma’s zijn praktisch en geven creativiteit, energie en teamgevoel een boost.

Focus teamdagen 3

Tip: visualiseer

Visualiseren is realiseren. Het visualiseren van een doel, strategie of proces helpt teams om doelen te bereiken. Ook geeft het structuur, helderheid, overzicht en inzicht. Visualiseren kan door het letterlijk uittekenen van doelen, hier bieden we je natuurlijk handvatten en materialen voor. Het laten fotograferen van doelen is ook een mooie en effectieve manier om doelen, strategieën en processen te visualiseren. We hebben een merkfotograaf in ons team die alles weet over het beeldend maken van merkverhalen, doelstellingen en strategieën*. Ze kan jullie dus niet alleen voorzien van treffend beeld, ze triggert jullie ook om anders te kijken. En dat kan waardevolle inzichten opleveren!

Terug naar de kernwaarden

Kernwaarden blijken vaak statische begrippen, dat terwijl ze het fundament zijn van de cultuur binnen jullie organisatie. Deze waarden geven focus en richting, maar dan moeten ze wel leven binnen je organisatie en omarmd worden door medewerkers. Jullie kernwaarden verwerken we graag in focus programma’s. Afhankelijk van de gestelde doelen zal dit een subtiele rode draad vormen of juist de boventoon voeren. We zorgen ervoor dat visie, kernwaarden, praktische doelen en teamgevoel op een mooie manier samenkomen zodat het resultaat van jullie focus teamdag optimaal is.

Laat ons weten wat je wilt bereiken tijdens een focus teamdag en we gaan voor je aan de slag.

 

* Wanneer onze fotograaf aanwezig is tijdens een focus teamdag worden er ook sfeerfoto’s gemaakt die jullie digitaal ontvangen. Het is ook mogelijk om tijdens deze dag portretfoto’s te laten maken.

Meer blogs

Misschien vind je deze blogs ook interessant! Dit zijn de meest actuele artikelen van Out of the Office. Laat je inspireren en informeren over o.a. vergaderen, teams en events.