Anderhalve meter meetings 
Veilig vergaderen bij Out of the office

De anderhalve meter samenleving en economie en het ‘nieuwe normaal’. COVID-19 zorgt voor veel veranderingen, waar we inmiddels allemaal al (nagenoeg) aan gewend zijn. Onze vergader- en teamlocatie is ook volledig ‘social distance proof’ gemaakt. Dat betekent een inrichting, service en arrangementen die passen binnen de anderhalve meter norm en aanvullende richtlijnen vanuit het RIVM.

Wij zijn anderhalve meter meeting proof! 1
Wij zijn anderhalve meter meeting proof! 2
Wij zijn anderhalve meter meeting proof! 3
Wij zijn anderhalve meter meeting proof! 4

Aangepaste huisregels

We werken met aangescherpte huisregels om de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen. Vanzelfsprekend zijn deze huisregels in lijn met de richtlijnen vanuit het RIVM. De aangepaste regels gelden in onze hele locatie, zowel indoor als outdoor. Het gaat bijvoorbeeld om het houden van gepaste afstand en het desinfecteren van handen. Net als altijd verwelkomen we onze gasten. Daarbij zal er nu extra aandacht besteed worden aan het toelichten van de aangepaste huisregels.

Extra hygiënemaatregelen

Naast de aangescherpte huisregels is er ook extra aandacht voor hygiëne. Dankzij speciale elleboogdeurklinken hoef je tijdens je bezoek aan Out of the Office deurklinken niet met je handen aan te raken. Toiletten, tafels en andere contactpunten maken we gedurende de dag regelmatig schoon met desinfecterende schoonmaakmiddelen.

Foodarrangementen

De lunch en andere pauzemomenten organiseren we op een andere manier. Natuurlijk is de kwaliteit zoals je die van ons gewend bent. Alles presenteren we in stuks verpakking. Dat geldt voor de lunch en voor de pauzesnacks. Onze wandel- en picknicklunches blijven populair. We zetten per persoon lunchtassen-to-go klaar of creëren picknickplekken, op gepaste afstand van elkaar maar toch met de knusheid en gezelligheid van een reguliere picknick. Want ook nu is het bieden van een totaalbeleving ontzettend belangrijk om het uiterste uit je bezoek aan Out of the Office te halen.

Outdoor vergaderen

Door de invulling van de nieuwe anderhalve meter meetings zijn we eigenlijk nog blijer met onze gigantische teamtuin dan we al waren. Vergaderen met meer dan 15 personen op anderhalve meter afstand is geen probleem! Tussen het groen in de Veluwse IJsselvallei ervaar je echt wat out of the office zijn met je kan doen. Zit het weer tegen of is de zon wel erg fel? We beschikken over verschillende sfeervolle overkappingsmogelijkheden. Outdoor kan dus 365 dagen per jaar.

Ervaringen van onze gasten

“Alles is goed geregeld. Er zijn hele goede maatregelen getroffen met betrekking tot het houden van afstand en de presentatie van het eten, alles was separaat verpakt. Ook is er goed nagedacht over de inrichting van de toiletten zodat je niets met je handen hoeft aan te raken, zoals een voetpedaal voor het bedienen van de kraan. Dat soort dingen vielen ons op. Iedereen was erg enthousiast. Out of the Office is in z’n algemeenheid een locatie die erg geschikt is voor bijeenkomsten op anderhalve meter afstand”

Gelre Ziekenhuizen

Afd. Oogheelkunde

Meer blogs

Misschien vind je deze blogs ook interessant! Dit zijn de meest actuele artikelen van Out of the Office. Laat je inspireren en informeren over o.a. vergaderen, teams en events.