De 6 meest interessante redenen

om buiten de deur te vergaderen

Een vergaderruimte afhuren. Waarom zou je? Wat voegt zo’n externe vergaderlocatie eigenlijk toe. Wij zochten het voor je uit en zetten het op een rijtje. Hieronder lees je waarom het zo verstandig is om af en toe een externe vergaderruimte te boeken voor je meeting of event.

Betere resultaten

Zo’n nieuwe omgeving zorgt voor een verhoging van de concentratie, maar hoe werkt dit eigenlijk? Al die nieuwe prikkels zouden ook juist voor afleiding kunnen zorgen. Niets is minder waar. Doordat je lijf al die nieuwe omgevingsprikkels absorbeert worden je zintuigen op scherp gezet. Dit proces zorgt voor een beter concentratievermogen. Dit leidt vervolgens tot een verhoging in productiviteit. Hierdoor heb je snellere en betere resultaten.

Out of the Office Bussloo
Vergaderlocatie

De gouden combinatie

De vergadering afsluiten met een leuke teamactiviteit? Op onze locatie kan het allemaal. Of je nu een potje Archery Tag gaat doen, één van onze wandelroutes neemt of uit volle borst meezingt bij onze popquiz met live muziek.  

Deze afsluitende activiteit zorgt ook voor een verhoogde motivatie om aanwezig te zijn bij de meeting.
 

Creativiteit

Onze groene locatie ligt midden in de Veluwse IJsselvallei, nabij natuurplas Bussloo en de uiterwaarden van de IJssel. Deze inspirerende, prikkelarme omgeving zorgt automatisch al voor een verhoging van de creativiteit. Dichtbij de natuur zijn is goed voor alles, blijkt uit onderzoek. Als je dan toch bij ons bent, kies dan eens voor een wandelmeeting.  Onze eigen ontworpen wandelkaart biedt verschillende routes in deze prachtige omgeving. Tijdens zo’n wandeling kan je je creativiteit echt even de vrije loop laten. Zo kom je absoluut tot goede oplossingen met elkaar.
Overzicht wandelroutes
Wandelroute Bussloo - Out of the Office
Wandelmeeting
Archery Tag

Ontzorgen

Door onze ruime ervaring met het organiseren van verschillende soorten meetings en events weten wij precies wat jullie nodig hebben. Jullie hoeven alleen maar de inhoud van de vergadering te verzorgen, wij doen de rest. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en het jullie aan niets ontbreekt.

Positieve energie

Daar kunnen we heel kort over zijn; vergaderen op locatie is gewoon leuker dan op kantoor.
Maak er een uitje van. Onderbreek de dag met een heerlijke verse lunch, of sluit af met een gezellige borrel. Zo’n externe locatie zorgt voor een positieve insteek en een onderbreking van de werkweek. Deze positieve energie heb je nodig om je vergadering tot een succes te brengen. De energie kan weer stromen! Hier kan je lezen hoe andere bedrijven het bij ons ervaren hebben.

 

Tijd is geld

Last but not least; laten we het over geld hebben. Uiteraard brengt zo’n externe vergaderlocatie kosten met zich mee. Maar de tijdsdruk die daardoor op de vergadering ligt zorgt voor snellere besluiten en daadkrachtige ideeën. Je vergadering wordt er dus effectiever van. Op deze manier verdient een externe vergaderlocatie zich weer terug. En dat is altijd goed nieuws.

Meer blogs

Misschien vind je deze blogs ook interessant! Dit zijn de meest actuele artikelen van Out of the Office. Laat je inspireren en informeren over o.a. vergaderen, teams en events.