Unieke en inspirerende locatie
5 redenen waarom je bij Out of the office moet zijn

Wij zijn enorm enthousiast over onze nieuwe locatie in Bussloo. De sfeer en styling zijn bijna hetzelfde als je van ons gewend was in het Kiemkwartier, maar dan in een overtreffende trap. Dat betekent meer licht door de grote raampartij, meer groen en vooral meer rust en ruimte! We hebben vijf redenen voor je op een rij gezet waarom het de moeite waard is om Out of the Office te bezoeken.

5 Redenen waarom je bij Out of the Office moet zijn 1
5 Redenen waarom je bij Out of the Office moet zijn 2
5 Redenen waarom je bij Out of the Office moet zijn 3

1. Groen; zowel binnen als buiten

Onze vergaderlocatie bevindt zich midden in het groen. We beschikken over een ruime teamtuin, dat zeer geschikt is voor verschillende doeleinden. Van outdoor meetings tot teamactiviteiten. Ook vanuit binnen heb je een weids uitzicht op de teamtuin door de grote raampartij. Het groene plafond, de vele planten en het natuurlijke licht zorgen voor een landelijke en natuurlijke uitstraling, zowel binnen als buiten ben je midden in de natuur.

5 Redenen waarom je bij Out of the Office moet zijn 4
5 Redenen waarom je bij Out of the Office moet zijn 5

2. Multifunctioneel

De Panoramazaal is ruim en kan divers worden ingedeeld. Met een kleine groep vergaderen? Geen probleem, de zaal voelt knus aan door de huiselijke sfeer. Maar ook een bijeenkomst voor 100 personen is mogelijk in de ruim opgezette zaal. Bespreek met ons de ideale zaalopstelling voor jouw bijeenkomst.

3. Inspiratie

Onze locatie leent zicht uitstekend voor inspiratiesessies en creatieve vergaderingen. Dat komt door de vele grote ramen in de Panoramazaal. Naast een prachtig weids uitzicht, komt er ook veel natuurlijk licht binnen in de zaal. Daglicht is belangrijk voor een goed functionerende biologische klok. Het zorgt ervoor dat je overdag actief en alert bent, en dat je ’s nachts overschakelt in een natuurlijke nachtrust. Dus wanneer je een actieve, betrokken vergadering wilt, is licht van buitenaf een belangrijke factor. Bij ons ben je aan het juiste adres!

5 Redenen waarom je bij Out of the Office moet zijn 6
5 Redenen waarom je bij Out of the Office moet zijn 7
5 Redenen waarom je bij Out of the Office moet zijn 8

4. Mensen

Bij een bijeenkomst zijn het ook de mensen achter het bedrijf die zorgen dat de locatie net dat stukje extra service en gastvrijheid biedt. Wij werken met enthousiaste detailliefhebbers die met een gedeelde liefde voor het vak onze gasten verwelkomen en ervoor zorgen dat het hen aan niets ontbreekt.

5. Praktisch

De locatie ligt midden in de groene Veluwse IJsselvallei maar is ook erg goed bereikbaar. De A1 en A50 zijn op slechts enkele minuten rijden. We beschikken over voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Daarnaast zijn er in de directe omgeving veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Kortom, bezoek Out of the Office voor een vergadering, brainstormsessie, teamdag of bedrijfsfeest en ontdek de mogelijkheden!

Meer blogs

Misschien vind je deze blogs ook interessant! Dit zijn de meest actuele artikelen van Out of the Office. Laat je inspireren en informeren over o.a. vergaderen, teams en events.