Teambuilding met de Koninklijke Marechaussee
Boordevolle teambuildingsdag

Aan het einde van de zomer ontvingen we een groep opleiders van de Koninklijke Marechaussee – Sector Basis Opleiding, Koning Willem III Kazerne – voor een boordevolle teambuildingsdag bij het Out of the Office. Het was deze keer aan hen om te laten zien hoe goed zij kunnen samenwerken. Na een warm ontvangst gingen we met onze gasten aan de slag op ons landelijke sportveld.

Teambuilding met de Koninklijke Marechaussee 1
Teambuilding met de Koninklijke Marechaussee 2
Teambuilding met de Koninklijke Marechaussee 3
Teambuilding met de Koninklijke Marechaussee 4
Teambuilding met de Koninklijke Marechaussee 5
Teambuilding met de Koninklijke Marechaussee 6

Sporten met Stefan Groothuis

Aan sportiviteit geen gebrek onder de deelnemers van de Koninklijke Marechaussee! Olympisch kampioen – en onze samenwerkingspartner – Stefan Groothuis kon dan ook volop sportief met hen aan de slag, waarbij motoriek en conditie goed op de proef werden gesteld. De deelnemers slaagden met vlag en wimpel!

Wie bouwt de hoogste toren?

Een stapel bamboestokken en een bos elastieken. Dat is alles wat de deelnemers tot hun beschikking hadden om in teams een toren te bouwen. Het doel? Met jouw team de hoogste toren zien te bouwen. Dit betekende dat er volop samengewerkt moest worden en er gebruik gemaakt moest worden van elkaars talenten. We zagen al snel dat ieder team zo z’n eigen tactiek toepaste, wat leidde tot totaal verschillende torens. Naast opperste concentratie om samen de meest stevige en hoogste toren te creëren, werd er ook volop gelachen. De teams daagden elkaar uit, wat leidde tot flink wat competitie en fantastische creaties.

KanJam: ‘it’s anyone’s game’

Overgewaaid uit Amerika en met recht een spel voor iedereen: KanJam. Het principe is simpel. Je strijdt met z’n tweeën tegen een ander team van twee, waarbij je probeert een frisbee in een ‘kan’ te mikken en als eerste team 21 punten te behalen. Daar zijn allerlei manieren voor. Je hoeft dus geen frisbee professional te zijn om een succesvolle kanjammer te zijn, wel moet je effectief samenwerken met je teamgenoot. Dit maakt het spel uitermate geschikt als teambuildingstool voor alle doelgroepen. Je hoeft er bijvoorbeeld helemaal niet sportief voor te zijn. Hoe sportief of gedreven je van nature ook bent, onze ervaring leert dat het spelen van KanJam van iedereen een fanatiekeling maakt. Let maar op: als je eenmaal aan het spelen bent, ben je niet meer te stoppen… Dit was bij de deelnemers van de Koninklijke Marechaussee ook te zien. Zij gingen vol energie de strijd met elkaar aan, wat leidde tot de meest geniale frisbee stunts.

Hamburger workshop: wie bakt de beste burger?

Na al het ‘harde werken’ op ons landelijke sportveld sloot het opleidersteam van de Koninklijke Marechaussee hun teamdag af met onze hamburger workshop. In teams gingen zij onderling de strijd aan: wie bakt de beste burger van de dag? En die strijd barstte zeker los! Ontzettend fanatiek werd er geëxperimenteerd met ingrediënten en werden de meest heerlijke hamburgers gecreëerd. Culinaire teambuilding ten top dus.

Meer blogs

Misschien vind je deze blogs ook interessant! Dit zijn de meest actuele artikelen van Out of the Office. Laat je inspireren en informeren over o.a. vergaderen, teams en events.