Kerstborrelshow of kerstborrelshow XL?
De beste online show voor jouw team

Dit jaar pakken we groots uit op online gebied. Ook al beseffen we ons maar al te goed dat iedereen nogal online moe is. Maar nu er door de meeste fysieke kerstborrels voor het tweede jaar op rij toch echt weer een streep staat, willen we er zeker van zijn dat iedereen geniet van de feestelijke decembermaand. En daar hoort toch echt een kneitergoede kerstborrel bij en dat kan ook online. Ook voor de mensen die online moe zijn is dit dé kerstborrel van 2021, dat beloven we je.

Wij zijn ook online moe, maar van de vernieuwde kerstborrelshows staan we toch echt te stuiteren. Na het succes van de Kerstborrelshow van 2020 hebben we nu een nóg leukere show. Nog grootser, nog dynamischer en met nog meer spektakel. Helemaal over de top gaan we met de Kerstborrelshow XL. Maar welke show past nu het beste bij jullie team? We zetten de overeenkomsten en verschillen van beide shows voor je op een rij.

Kerstborrelshow of Kerstborrelshow XL? 1

Overeenkomsten tussen de Kerstborrelshow en de Kerstborrelshow XL

  • Bij beide shows staat live muziek centraal. We werken met een fantastische artiest die ook nog eens de meeste verzoeknummers kan spelen.
  • Je kunt rekenen op top entertainment dankzij onze ervaren muzikant en presentator. Ze zoeken altijd interactie met deelnemers en zetten graag de boel op stelten. Blijven zitten is eigenlijk geen optie. Ze spelen in op wat er bij jullie thuis gebeurt, waardoor jullie allemaal echt onderdeel zijn van de show.
  • De kerstborrelshows geven het teamgevoel een flinke boost. Het voelt alsof jullie bij elkaar zitten. Dat gevoel van samenzijn is precies wat je wilt tijdens de kerstborrel en daar zorgen we voor.
  • De shows zitten goed in elkaar. We werken met professionals op het gebied van audio- en videotechnieken. Vormgevers zorgen ervoor dat alle visuals er goed uit zien en de artiesten die je ziet zijn ervaren en weten als geen ander om jullie mee te nemen in de wervelende show.
  • Je kunt rekenen op verschillende rondes waarbij jullie onderling in teams de strijd aangaan. Natuurlijk horen jullie veel kerstmuziek, maar niet altijd op de manier zoals jullie dat gewend zijn… Iedere ronde is verrassend! Naast muzikale rondes dagen we jullie ook uit met visuele rondes en bevat de show elementen waardoor ranking ineens wel heel anders kan uitvallen.

De verschillen tussen de Kerstborrelshow en de Kerstborrelshow XL

De Kerstborrelshow XL is een meer exclusieve versie van de Kerstborrelshow. Dit is de show die je boekt wanneer je echt flink wilt uitpakken voor je medewerkers of klanten!

  • Ook tijdens de Kerstborrelshow XL gaan jullie onderling de strijd aan, maar deze show heeft nog meer het karakter van een full experience entertainmentshow. Echt een feest om naar te kijken.
  • Professionele dansers geven de Kerstborrelshow XL extra cachet. Deze dansers nemen een aantal rondes van de show volledig voor hun rekening en zetten een choreografie van hoog niveau neer.
  • Extra gaaf is dat de dansers waar we mee werken ook dansen in de grotere musicals en ook nog eens prachtig kunnen zingen! Dit geeft de muziek in de show veel meer body, waardoor het dus het karakter krijgt van een full experience entertainmentshow.
  • Doordat de XL show nog meer body heeft is het echt dé online kerstborrelshow van 2021!

 

Of je nu kiest voor de Kerstborrelshow of de Kerstborrelshow XL, je bent altijd zeker van een spectaculaire online kerstborrel. Ook al is het online, het voelt alsof jullie met z’n allen bij elkaar zitten. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw team of jouw bedrijf.

Kerstborrelshow of Kerstborrelshow XL? 2
Kerstborrelshow of Kerstborrelshow XL? 3

Meer blogs

Misschien vind je deze blogs ook interessant! Dit zijn de meest actuele artikelen van Out of the Office. Laat je inspireren en informeren over o.a. vergaderen, teams en events.