Inspiratieproject: verbindend teamevent
Actos groep

Samen bereik je meer. Dat is waar Actos Groep in gelooft. Zij kiezen voor een persoonlijke benadering waarbij verbinding centraal staat. Deze visie stond dan ook centraal in het event dat Out of the Office samen met Actos Groep organiseerde in de teamlocatie in Bussloo.

Inspiratieproject: Verbindend event voor Actos Groep 1
Inspiratieproject: Verbindend event voor Actos Groep 2

Actos Groep werkt met meerdere labels op verschillende locaties in Nederland, waardoor binnen het bedrijf verschillende doelstellingen en focuspunten zijn. Het doel van de teamdag was om alle medewerkers bij elkaar te brengen voor een vakinhoudelijke bijeenkomst, waarbij plezier ook zeker centraal moest staat. Juist dit soort events dragen bij aan verbinding en versterken het teamgevoel door elkaar in een andere setting te ontmoeten.

Klantervaring

Colette Vermast, HR Adviseur bij Actos Groep: “Dat de keuze op de eventlocatie van Out of the Office viel had meerdere redenen. Ten eerste heeft het een centrale ligging. Daarnaast denken de eventmanagers van Out of the Office op een hele prettige manier mee zodat het totale plaatje klopt. Zodat er een concept staat dat volledig aansluit op was we willen bereiken. Dit is absoluut iets wat Out of the Office onderscheidend maakt.”

Ruimte volledig benutten

Het is top wanneer onze locatie, inclusief tuin, volop benut wordt! Voor een gevarieerd programma dat in een timetable gegoten werd benutte Actos Groep de ruimte volledig. De gasten werden ontvangen in de Panoramazaal voor een welkomstborrel en openingswoord. Vervolgens begon de interactieve masterclass van Omdenken.

Van sportcafé tot PACE methode 

Tegelijkertijd vonden er ook andere sessies plaats in de Teamtuin. Hiervoor plaatsten we twee verwarmde tipi tenten. Eén van deze tenten werd ingericht als sportcafé, waar de heren van Wielercafé Panache in gesprek gingen met niemand minder dan Gianni Romme en Nadine Broersen. In de tweede tipi tent vertelde Wim Rombouts over de PACE methode. Hierbij draait het om de werking van het brein in relatie tot focus en ontspanning, ondersteunt met door hem gecomponeerde muziek.

Inspiratieproject: Verbindend event voor Actos Groep 3
Inspiratieproject: Verbindend event voor Actos Groep 4
Inspiratieproject: Verbindend event voor Actos Groep 5

Sfeervolle uitsluiting

Na het inhoudelijke programma was het tijd voor een gezellige barbecue op het sfeervolle overkapte winterterras. Onder het genot van live muziek werd er bijgepraat, geproost en ontspannen genoten van de diverse gerechten. Aansluitend werd er onderling gestreden om de winst tijdens een pupquiz, waarna de avond muzikaal werd afgesloten in de Panoramazaal. Onder leiding van een DJ gingen de voetjes van de vloer.

“Het was een geslaagd event waarbij ons doel – verbinding en ontmoeting – zeker is behaald. De sfeer was gelijk goed! Iedereen zocht elkaar op, ongeacht voor welk label ze werkzaam zijn. Je ziet iedereen face to face, collega’s die je normaal alleen maar telefonisch spreekt. Dat is zo waardevol! Dit soort events dragen absoluut bij aan de verbinding en het teamgevoel”, aldus Colette Vermast.

Welk event past bij jullie bedrijf? 

Zijn jullie ook toe aan verbinding, ontspanning en plezier met collega’s? Onze eventmanagers adviseren je graag over een bedrijfsevent of teamdag bij Out of the Office. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer blogs

Misschien vind je deze blogs ook interessant! Dit zijn de meest actuele artikelen van Out of the Office. Laat je inspireren en informeren over o.a. vergaderen, teams en events.