Teamactiviteit
Vitale lunch

Vitaal heeft volgens de Van Dale twee betekenissen. Eén: voor het leven van groot belang. Twee: krachtig en energiek. Logisch dus dat vitaliteit bij veel organisaties hoog op de agenda staat. Tig onderzoeken wezen al uit dat wanneer medewerkers zich fit en vitaal voelen ze gelukkiger zijn en dat merk je ook op de werkvloer. Er is zo veel te vinden over dit onderwerp dat veel organisaties door de bomen het bos niet meer zien. Daarom zeggen wij: klein beginnen! Dat zo simpel kan zijn als het deelnemen aan onze vitale lunch.

Specificaties

2 uur
Bewuste keus
Vanaf € 35,00 p.p.

Vitale lunch 1

Voel je fitter

Onze vitale lunch is een anderhalf tot twee uur durende lunch workshop. Dat betekent heerlijk eten én op een leuke manier dingen leren over voeding. Je leert hoe je nieuwe combinaties maakt, hoe je varieert en hoe je je lunch afstemt op je ontbijt, diner en tussendoortjes. Zo krijg jij op dagelijkse basis de voedingsstoffen binnen die je daadwerkelijk nodig hebt. Door een optimale balans in voedingsstoffen neemt je energie toe en voel je je fitter en vitaler. Vitale medewerkers zijn productiever, minder vaak ziek en hebben meer plezier in hun werk.

Voedzame lunch en verrassende energy bites

We kijken ook hoe het vooral makkelijk kan. Want eerlijk is eerlijk: veel mensen nemen de lunch en tussendoortjes van huis mee en willen in de ochtend niet te veel tijd kwijt zijn aan de voorbereidingen. Gelukkig kun je volop variëren en gezond eten zonder dat het extra tijd kost. Oftewel, door klein te beginnen kun je op dagelijkse basis vitalere keuzes maken en dat merk je! Zet de eerste stap met een voedzame lunch en verassende energy bites voor tussendoor.

Vitale lunch 2
Vitale lunch 3

Aan de slag met collega’s

Tijdens de vitale lunch ga je samen met collega’s aan de slag met het samenstellen van jullie eigen lunch. Daarbij brengen jullie de opgedane kennis direct in de praktijk. Smaken verschillen, dat maakt samenwerken met collega’s tijdens deze lunch workshop zo effectief. Je daagt elkaar uit, stelt kritische vragen en inspireert elkaar. Samenwerken zorgt voor nieuwe inzichten en dat is precies wat we met de vitale lunch willen bereiken. Weten wat je eet en kunnen benoemen waar voor jou en je team de winst zit op het gebied van voeding.

Natuurlijk kijken we met jullie mee om jullie van aanvullende tips en voedingsvragen te beantwoorden. We vinden het belangrijk dat een lunch (en alle andere maaltijden en tussendoortjes) niet alleen puur en gezond moet zijn, maar ook ontzettend lekker. Want waarom zouden smaakvol en gezond niet samen kunnen gaan?

Misschien ook
interessant

Out of the Office is dé locatie voor vergaderingen, congressen en teamactiviteiten. Ook organiseren we bedrijfsevents op externe locaties. Veel geboekt:

1

Vitale lunch 4

De Panoramazaal

2

Vitale lunch 5

Personeelsfeest

3

Vitale lunch 6

Energizer