Teamactiviteit
Rondje Bussloo

Onze locatie vind je nabij natuurplas Bussloo. Een teamactiviteit rondom het water en op de stranden mag dan ook niet ontbreken. De frisse buitenlucht doet iedereen goed, daarnaast biedt de natuurplas veel mogelijkheden. Het rondje Bussloo stellen we op maat voor jouw team samen zodat jullie het uiterste uit jullie outdoor teamdag kunnen halen! Deze teamactiviteit kan in 2,5 uur gedaan worden, maar kan ook een hele dag in beslag nemen. Jullie zijn altijd zeker van een dag(deel) waarin jouw team uitgedaagd wordt en waarin teamwork centraal staat.

Specificaties

Duur: 2,5 – 8 uur
Actief, outdoor & fun
Vanaf € 20,00 p.p.

Rondje Bussloo 1

Outdoor teamdag

Steppen, suppen, gps-tochten, beachvolleybal, een ontspannen fietstocht, borrelen op het strand… Volop mogelijkheden rondom natuurplas Bussloo! Voor een geslaagde outdoor teamdag stellen we graag een programma samen dat past bij jouw team en het doel van de teamdag. Houden jullie wel van een sportieve uitdaging, mag jullie behendigheid juist op de proef gesteld worden of kiezen jullie voor een ontspannen teamdag? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en welke activiteiten het beste ingezet kunnen worden om jouw team sterker, hechter en succesvoller te maken.

Teamwork staat centraal

We vragen je altijd naar het doel van de teamdag. We vinden dat een out of the office teamactiviteit moet bijdragen aan de doelen die je met je team of met de organisatie wilt behalen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de teamdag volledig in te richten op basis van jullie kernwaarden of teamdoelen. Onze collega Mariëlle is specialist op het gebied van merkverhalen en weet precies hoe je o.a. kernwaarden effectief kunt inzetten tijdens meetings, teamactiviteiten en events.

Rondje Bussloo 2
Rondje Bussloo 3
Rondje Bussloo 4
Rondje Bussloo 5

Eindeloos combineren

Omdat het rondje Bussloo op maat wordt samengesteld, kunnen jullie eindeloos combineren. Boek bijvoorbeeld de Panoramazaal voor een effectieve meeting in de ochtend, neem jullie lunch to go en start aan een verbindende middag waarin teamwork centraal staat en sluit af met een gezellige borrel of diner.

Misschien ook
interessant

Out of the Office is dé locatie voor vergaderingen, congressen en teamactiviteiten. Ook organiseren we bedrijfsevents op externe locaties. Veel geboekt:

1

Rondje Bussloo 6

De Panoramazaal

2

Rondje Bussloo 7

Energizer

3

Rondje Bussloo 8

Personeelsfeest