Teamactiviteit 

ranking the team

 

Na Ranking the Team ken jij je collega’s ineens een stuk beter. Dingen die niemand ooit wist worden ineens onderwerp van gesprek. Verborgen unieke talenten, geniale masterminds en bekentenissen waar je mond van open valt. Naast al deze nieuwe inzichten betekent Ranking the Team vooral samen lachen, gieren en brullen. Een uur volop entertainment met jouw team in de hoofdrol.

Specificaties

Duur: 1 – 1,5 uur

Op locatie of online

Deelnemers: 5 – 15 personen

Ranking the Team - Out of the Office

Hoe werkt Ranking the Team?

Voorafgaand aan deze (online) teamactiviteit ontvangen jullie allemaal een uitnodiging om elkaar te ranken. Ga er even goed voor zitten! Want de onderwerpen van de hilarische vragen komen niet iedere dag ter sprake… Per vraag rangschik je je collega’s. Natuurlijk zet je er ook even bij waarom die ene collega op nummer één staat en waarom dat voor die andere collega juist zo onwaarschijnlijk is.

Op de dag zelf zorgt onze host voor een steengoede show. Dankzij jullie antwoorden weet hij precies wie hij het vuur aan de schenen moet leggen. Denk je de dans te ontspringen? Dan heb je het mooi mis, iedereen komt aan de beurt. Misschien weten je collega’s wel meer over jou dan je denkt…

Wat maakt Ranking the Team zo leuk?

Je werkt vaak nauw samen met je collega’s. Als team zijn jullie goed op elkaar ingespeeld, je weet waar anderen goed in zijn en hoe ze met hun talenten het verschil maken. Ook al werk je al jaren samen, toch zijn er wonderbaarlijk veel dingen die je niet van elkaar weet. Niet omdat het topgeheim is, maar omdat het simpelweg niet ter sprake komt. Ranking the Team is een teamactiviteit die bijdraagt aan het hechter maken van teams. Het is zowel effectief (en ontzettend leuk) voor nieuwe collega’s als voor collega’s van het eerste uur. Natuurlijk stellen we niet de meest voor de hand liggende vragen, waardoor het slappe-lach-gehalte altijd erg hoog ligt.

 

Misschien ook
interessant

Out of the Office is dé locatie voor vergaderingen, congressen en teamactiviteiten. Ook organiseren we bedrijfsevents op externe locaties. Veel geboekt:

1

Ranking the Team 1

De Panoramazaal

2

Online popquiz met live muziek

Popquiz met live muziek

3

Ranking the Team 2

Personeelsfeest