Teamactiviteit
(Online) Popquiz

De popquiz is een sfeervolle afsluiter van een team- of meetingdag én een perfecte toevoeging voor de vrijdagmiddagborrel. De popquiz kunnen we bij jou op locatie, bij ons in Bussloo of online op afstand verzorgen. Tijdens de popquiz verzorgen onze muzikanten live muziek, wat de quiz extra leuk en interactief maakt. Alles komt voorbij: van die ‘gouwe ouwe’ tot de hits van nu. In teams gaan jullie onderling de strijd aan om artiesten en titels te raden, songteksten af te maken, filmmuziek te herkennen en punten te scoren tijdens de plaatjesrondes. Deze (online) popquiz wil je gedaan hebben met je team!

Specificaties

1,5 uur entertainment

Ook online beschikbaar

Fun, interactief en live muziek

Maak een sfeervolle avond compleet

De uitgelaten sfeer tijdens de popquiz is onmiskenbaar, ook wanneer je de online editie boekt! Onze muzikanten zoeken interactie met de deelnemers, wat de popquiz extra dynamisch maakt. Er wordt geregeld gedanst en gezellig geborreld tijdens de popquiz, waardoor de teamdag of de werkweek met een fijne ontspannen sfeer afgesloten kan worden.

Online editie

Speciaal voor de thuiswerkers en collega’s die op grote afstand van elkaar werken (denk aan internationale teams) is er de online popquiz. Minstens zo leuk! Want ook bij de online popquiz is er live muziek aanwezig, werken we met leuke visuals en zoeken we continu de interactie op. Dankzij de juiste technieken kunnen teams online goed samenwerken zonder dat de tegenstanders kunnen ‘afkijken’. De antwoorden vullen jullie in op digitale antwoordformulieren. Goed geregeld dus!

(Online) Popquiz 1
(Online) Popquiz 2

Wat kun je precies verwachten van de (online) popquiz?

Ontzettend veel plezier, muzikaliteit en gezelligheid. Zoals dat hoort tijdens een gezellige teamborrel of teamactiviteit! Dit alles bundelen we in zeven rondes waarin muziek centraal staat, natuurlijk telkens op een andere manier. 

RONDE 1: Raad het intro
RONDE 2: Tijd om te tellen
RONDE 3: Mash-up mania
RONDE 4: Oude koppen
RONDE 5: Muziek van het scherm én maak de tekst af
RONDE 6: Raad de videoclip
RONDE 7: Feest der herkenning

Wat de rondes precies inhouden ontdekken jullie tijdens de (online) popquiz. We laten namelijk graag het een en ander aan de verbeelding over… 

 

Misschien ook
interessant

Out of the Office is dé locatie voor vergaderingen, congressen en teamactiviteiten. Ook organiseren we bedrijfsevents op externe locaties. Veel geboekt:

1

(Online) Popquiz 3

Personeelsfeest

2

(Online) Popquiz 4

De Panoramazaal

3

(Online) Popquiz 5

Hamburger workshop