Teamactiviteit
Online Popquiz

De popquiz is een sfeervolle afsluiter van een team- of meetingdag én een perfecte toevoeging voor de vrijdagmiddagborrel. Tijdens deze langdurige thuiswerkperiode is de online popquiz de perfecte teamactiviteit! Daarbij verzorgen onze muzikanten live muziek, wat de quiz extra leuk en interactief maakt. Alles komt voorbij: van die ‘gouwe ouwe’ tot de hits van nu. Iedere ronde is weer anders en onze presentator maakt er een spectaculaire show van. 

Specificaties

1,5 uur entertainment

Geeft het teamgevoel een boost

Fun, interactief en live muziek

Maak een online teamactiviteit compleet

De uitgelaten sfeer tijdens de online popquiz is onmiskenbaar! Onze muzikanten en presentator zoeken interactie met de deelnemers, wat de popquiz extra leuk maakt. Doordat er gebruik gemaakt wordt van meerdere camera’s en een strak vormgegeven presentatie is het ook een dynamische show om te zien. Er wordt geregeld gedanst, meegezongen en digitaal geproost tijdens de popquiz, waardoor de online teamdag of thuiswerkweek met een fijne ontspannen sfeer afgesloten kan worden. Natuurlijk is er tijdens de show ook alle ruimte voor verzoeknummers, dus kom maar door met jouw all-time favourites! Guido, onze pianist tijdens de online popquiz, kan bijna alles spelen op z’n piano. 

Het is áltijd popquiz tijd!

De online popquiz is vooral populair als invulling voor de vrijdagmiddagborrel of periodieke teamactiviteit. Maar waarom niet de dag starten met een muzikale prikkel? Het is een fantastische kick-off van de online werkweek! De online popquiz is mooie manier om het teamgevoel een boost te geven en dat kan op ieder moment van de dag!

Geef het teamgevoel een boost

We krijgen vaak van onze opdrachtgevers terug dat de online popquiz bijdraagt aan het teamgevoel, ondanks dat jullie misschien niet fysiek samen kunnen komen. Doordat je in een team de strijd aan gaat met collega’s, bevat de online popquiz ook een competitie element. En jullie spelen niet alleen voor de eer, maar ook voor een echte medaille die we na de quiz per post versturen. 

Wat is dit leuk om te doen! Het geeft energie en draagt bij aan het teamgevoel!

Hanos Nederland

Dit was fantastisch, voor ons was dit echt dé highlight van 2020!

DEPT Agency

Wat een gaaf concept! En die muzikant… Wat een geweldige artiest!

Rabobank Altena-Bommelerwaard

Wat kun je precies verwachten van de (online) popquiz?

Ontzettend veel plezier, muzikaliteit en gezelligheid. Zoals dat hoort tijdens een gezellige online teamborrel of teamactiviteit! Dit alles bundelen we in zeven unieke rondes waarin muziek centraal staat, natuurlijk telkens op een andere manier. 

RONDE 1: Raad het intro
RONDE 2: Tijd om te tellen
RONDE 3: Mash-up mania
RONDE 4: Oude koppen
RONDE 5: Muziek van het scherm
RONDE 6: Raad de videoclip
RONDE 7: Feest der herkenning

Wat de rondes precies inhouden ontdekken jullie tijdens de (online) popquiz. We laten namelijk graag het een en ander aan de verbeelding over…

Misschien ook
interessant

Out of the Office is dé locatie voor vergaderingen, congressen en teamactiviteiten. Ook organiseren we bedrijfsevents op externe locaties. Veel geboekt:

1

Online Popquiz met live muziek 1

De Doldwaze bedrijfsquiz

2

Online Popquiz met live muziek 2

De Panoramazaal

3

Online Popquiz met live muziek 3

Hamburger workshop