Meest geboekt
Popquiz met live muziek

De muzikale popquiz is een sfeervolle afsluiter van een team- of meetingdag én een perfecte toevoeging voor de vrijdagmiddagborrel. Deze interactieve en sfeervolle teamactiviteit wordt verzorgt door een enthousiaste host en ervaren live pianist. Dit maakt de quiz extra leuk, want werkelijk alles komt voorbij; van die ‘gouwe ouwe’, tot de hits van nu. Iedere quizronde is anders en dat zorgt ervoor dat de popquiz altijd een feestje is!

Specificaties

1,5 uur entertainment
Boost het teamgevoel
Fun, interactief en live muziek

Popquiz met live muziek 1
Popquiz met live muziek 2

Maak je teamactiviteit compleet

De uitgelaten sfeer tijdens de popquiz is onmiskenbaar! Onze muzikanten en presentator zoeken interactie met de deelnemers, wat de popquiz extra leuk maakt. Er wordt gedanst, meegezongen en gezellig geproost tijdens de popquiz, waardoor de teamdag of werkweek met een fijne ontspannen sfeer afgesloten kan worden. Natuurlijk is er tijdens de show ook alle ruimte voor verzoeknummers, dus kom maar door met jouw all-time favourites! Guido, onze pianist tijdens de popquiz, kan bijna alles spelen op z’n piano.

Het is áltijd popquiz tijd!

De popquiz is vooral populair als invulling voor de vrijdagmiddagborrel of periodieke teamactiviteit. Maar waarom niet de dag starten met een muzikale prikkel? Het is een fantastische kick-off van de werkweek! De popquiz is mooie manier om het teamgevoel een boost te geven en dat kan op ieder moment van de dag!

Geef het teamgevoel een boost

We krijgen vaak van onze opdrachtgevers terug dat de popquiz bijdraagt aan het teamgevoel, ondanks dat jullie misschien niet fysiek samen kunnen komen. Doordat je in een team de strijd aan gaat met collega’s, bevat de popquiz ook een competitie element. En jullie spelen niet alleen voor de eer, maar de winnaars krijgen ook een echte prijs! 

Wat is dit leuk om te doen! Het geeft energie en draagt bij aan het teamgevoel!

Hanos Nederland

Dit was fantastisch, voor ons was dit echt dé highlight van het jaar! 

DEPT Agency

Wat een gaaf concept! En die muzikant… Wat een geweldige artiest!

Rabobank Altena-Bommelerwaard

Wat kun je precies verwachten van de popquiz?

Ontzettend veel plezier, muzikaliteit en gezelligheid. Zoals dat hoort tijdens een gezellige teamborrel of teamactiviteit! Dit alles bundelen we in unieke rondes waarin muziek centraal staat, natuurlijk telkens op een andere manier. Van het raden van intro’s tot het herkennen van artiesten wanneer ze er ineens toch iets anders uitzien. Van unieke mash-ups tot het inzetten van je tel kwaliteiten. Wat de rondes precies inhouden ontdekken jullie tijdens de popquiz. We laten namelijk graag het een en ander aan de verbeelding over… Maar niets aan het toeval overigens.

Misschien ook
interessant

Out of the Office is dé locatie voor vergaderingen, congressen en teamactiviteiten. Ook organiseren we bedrijfsevents op externe locaties. Veel geboekt:

1

Popquiz met live muziek 3

De foute quiz

2

Popquiz met live muziek 4

De Panoramazaal

3

Popquiz met live muziek 5

Hamburger workshop