Outdoor

Teamactiviteiten

 

Outdoor teambuilding doe je in onze Teamtuin van maar liefst 18.000 m2. En ja, dat betekent eigenlijk dat álles mogelijk is! De Teamtuin is niet voor niets favoriet bij onze gasten die letterlijk out of the office willen zijn. Activiteiten in de Teamtuin boek je al vanaf een uur. Maar we richten de tuin ook graag in voor volledig verzorgde sportieve outdoor teamdagen. 

Specificaties

Vanaf één uur
Outdoor teambuilding
Vanaf € 15,00 p.p.

Outdoor teambuilding 1
Outdoor teambuilding 2

Kies voor outdoor teamactiviteiten

Outdoor betekent lekker actief bezig zijn in de buitenlucht en dat is goed voor je. Het is niet alleen gezond, het prikkelt ook de creativiteit en laat je scherper denken. Dat komt goed van pas tijdens outdoor teamdagen, waarbij het aangaan van uitdagingen vaak centraal staat. We dagen je fysiek en mentaal uit.

Alle ruimte

Stel je eens voor wat je allemaal kunt doen met 18.000 m2! Ontzettend veel. Dat betekent dat teamdagen die in onze Teamtuin plaatsvinden zelden hetzelfde zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos. We organiseren dagprogramma’s die passen bij de samenstelling van jouw team. Daarnaast kiezen teams tijdens vergaderingen graag voor een energizer, die vaak in de Teamtuin plaatsvindt. Een verkwikkende activiteit waar je energie van krijgt. 

Outdoor teambuilding 3
Outdoor teambuilding 4
Outdoor teambuilding 5
Outdoor teambuilding 6

Populaire outdoor activiteiten 

Hoe divers onze outdoor dagen ook zijn, er zijn teamactiviteiten die vaak terugkomen. Denk aan bubble voetbal, klimwanden, stormbanen en het bouwen van een katapult. Maar de archery games zijn op het moment vooral populair! Zoals de variant op paintball waarbij je je tegenstanders uitschakelt met zachte foampijlen of het afleggen van een parcours van 9 ‘holes’ met behulp van pijl en boog.

Bushcraft: bewust kiezen voor een verblijf buiten

De echte outdoor fanaten – en managers die hun team willen uitdagen om uit hun comfortzone te stappen – boeken het bushcraft arrangement. Bushcraft gaat over het bewust kiezen voor een verblijf buiten, over samenwerking met de natuur. In de natuur rondom onze Out of the Office locatie ga je als team aan de slag met technieken die erop gericht zijn om gebruik te maken van de natuur zonder deze te versturen. Jullie maken vuur waarop jullie gaan koken, gaan op zoek naar drinkwater en maken een noodbivak. Niet geheel onbelangrijk, je moet je zien te oriënteren in de natuur. Om de beleving compleet te maken, maken jullie kennis met een Nordic Tipi, zoals deze ook door de Sami stammen in het noorden van Scandinavië gebruikt wordt.

Misschien ook
interessant

Out of the Office is dé locatie voor vergaderingen, congressen en teamactiviteiten. Ook organiseren we bedrijfsevents op externe locaties. Veel geboekt:

1

Outdoor teambuilding 7

Hamburger workshop

2

Outdoor teambuilding 8

De Panoramazaal

3

Outdoor teambuilding 9

Energizer