Van energizer tot teamdag

outdoor Teamactiviteiten

 

Outdoor teambuilding doe je in onze riante aangrenzende Teamtuin. En ja, dat betekent eigenlijk dat álles mogelijk is! De Teamtuin is niet voor niets favoriet bij onze gasten die letterlijk out of the office willen zijn. Activiteiten in de Teamtuin boek je als korte energizer, maar we richten de tuin ook graag in voor parcours en volledig verzorgde sportieve outdoor teamdagen. 

Specificaties

Combineer met een meeting
In de frisse buitenlucht
Samen actief aan de slag

Outdoor Teamactiviteiten 1
Outdoor Teamactiviteiten 2

Kies voor outdoor teamactiviteiten

Outdoor betekent lekker actief bezig zijn in de buitenlucht en dat is goed voor je. Het is niet alleen gezond, het prikkelt ook de creativiteit en laat je scherper denken. Dat komt goed van pas tijdens outdoor teamdagen, waarbij het aangaan van uitdagingen vaak centraal staat. We dagen je fysiek en mentaal uit.

Alle ruimte

Stel je eens voor wat je allemaal kunt doen met 18.000 m2! Ontzettend veel. Dat betekent dat teamdagen die in onze Teamtuin plaatsvinden zelden hetzelfde zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos. We organiseren dagprogramma’s die passen bij de samenstelling van jouw team. Daarnaast kiezen teams tijdens vergaderingen graag voor een energizer, die vaak in de Teamtuin plaatsvindt. Een verkwikkende activiteit waar je energie van krijgt. 

Outdoor Teamactiviteiten 3
Outdoor Teamactiviteiten 4
Outdoor Teamactiviteiten 5

Populaire outdoor activiteiten 

Hoe divers onze outdoor dagen ook zijn, er zijn teamactiviteiten die vaak terugkomen. Denk aan Archery Tag, Spikeball, KanJam en het bouwen van bamboe torens. Maar Archery Tag is vooral populair! Dit stoere pijl en boog spel lijkt op paintball waarbij je je tegenstanders uitschakelt met zachte foampijlen. 

KanJam: It’s anyones game

KanJam is een laagdrempelig frisbeespel, overgewaaid vanuit Amerika. Het spel krijgt in Europa een steeds grotere achterban en in Nederland wint het ook aan populariteit. Teamwork, mikken, spanning, en ontspanning staan centraal in deze activiteit. Winnen kan alleen door een goede samenwerking en het benutten van elkaars talenten. Bepaal samen de tactiek en ga voor de winst! 

Bamboe torens bouwen 

Wie bouwt de hoogste bamboe toren? Een toren die niet alleen hoog moet zijn, maar ook stabiel. Het is namelijk belangrijk dat de toren ook even blijft staan. Ga in teams de uitdaging aan! Jullie krijgen van ons alleen een stapel bamboestokken en een bos postelastieken. Het is aan jullie om een tactiek te bedenken om een stevige én hoge toren te bouwen. En zijn natuurlijk 1001 manieren om dit te realiseren, maar alleen door nauw samen te werken en elkaars talenten te benutten zal het lukken om de hoogste toren te bouwen. 

Rondje Bussloo

Onze locatie vind je nabij natuur- en recreatieplas Bussloo. Een teamactiviteit rondom het water en op de stranden kan dan ook niet ontbreken. Steppen, suppen, gps-tochten, beachvolleybal, een ontspannen fietstocht, borrelen op het strand… Volop mogelijkheden rondom natuurplas Bussloo! Voor een geslaagde outdoor teamdag stellen we graag een programma samen dat past bij jouw team en het doel van de teamdag. Houden jullie wel van een sportieve uitdaging, mag jullie behendigheid juist op de proef gesteld worden of kiezen jullie voor een ontspannen teamdag? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en welke activiteiten het beste ingezet kunnen worden om jouw team sterker, hechter en succesvoller te maken. 

Misschien ook
interessant

Out of the Office is dé locatie voor vergaderingen, congressen en teamactiviteiten. Ook organiseren we bedrijfsevents op externe locaties. Veel geboekt:

1

Outdoor Teamactiviteiten 6

Hamburger workshop

2

Outdoor Teamactiviteiten 7

De Panoramazaal

3

Outdoor Teamactiviteiten 8

popquiz met livemuziek