Teamactiviteit
New Year’s Show

Begin het nieuwe jaar direct goed! Na het overweldigende succes van onze kerstborrelshows en de new year’s show van 2022, komen we met een spiksplinternieuwe show die perfect is voor de invulling van jullie nieuwjaarsborrel. Een feestelijke start van 2023 met live muziek en al je collega’s. Met entertainment en quizrondes die alles te maken hebben met al het moois dat een nieuw jaar te bieden heeft. 

Specificaties

1,5 uur entertainment
Dé kickstart van 2023
Fun, interactief en live muziek

Dé kickstart van 2023

De New Year’s Show is er één waarmee je het nieuwe jaar direct goed kunt starten. We combineren muzikaal entertainment met flink wat glitter en hilariteit. Door het jaar samen met je team op deze manier te starten, geef je 2023 de kickstart die het verdient. De show geeft het teamgevoel een ware boost en het draagt bij aan het werkgeluk binnen je team of organisatie. 

New Year's Show 1
New Year's Show 2

Extra feestelijk

De New Year’s Show is een extra feestelijke variant op onze Popquiz. Met flink wat glitter en uiteraard een toast. Je kunt onder andere rekenen op muzikale themarondes die alles te maken hebben met de start van het nieuwe jaar. Denk bijvoorbeeld aan goede voornemens, die we op een unieke manier verwerken in de show. Ook maken we weer werk van de veel besproken ‘plaatjesrondes’ die altijd weer voor hilariteit zorgen en moeten jullie zien uit te vogelen van wie de nieuwjaarsgroet is die voorgedragen wordt…

Aanvullende mogelijkheden

Specifieke wensen? Kom maar op! We vinden het belangrijk dat onze show voor verbinding zorgt en dat jullie teamgevoel een boost krijgt. Het is daarom mogelijk om informatie over jullie bedrijf en/of collega’s te verwerken in de show of te starten met jullie nieuwjaarstoespraak. 

Kortom, de New Year’s Show is dé teamactiviteit voor jullie team of bedrijf om het nieuwe jaar feestelijk mee te beginnen!

Misschien ook
interessant

Out of the Office is dé locatie voor vergaderingen, congressen en teamactiviteiten. Ook organiseren we bedrijfsevents op externe locaties. Veel geboekt:

1

Popquiz met live muziek

Online popquiz met live muziek

2

New Year's Show 3

Hybride events

3

New Year's Show 4

de Doldwaze bedrijfsquiz