duurzame teamactiviteit

Laser kleiduifschieten

Laser kleiduifschieten is een teamactiviteit die je niet snel vergeet. Het is een veiligere en duurzame variant op het reguliere kleiduifschieten. Niet alleen veel beter voor jou en voor het milieu, je kunt er óók in het donker mee aan de slag. Met een laser schiet je namelijk op reflecterende kleiduiven. Iets wat je echt met je team gedaan wilt hebben.

Specificaties

Duur: 1 tot 1,5 uur
Duurzame activiteit
Ook in het donker mogelijk

Laser kleiduifschieten

Wat is laser kleiduifschieten?

Laser kleiduifschieten komt voort uit de kleiduifschietsport. Bij het reguliere kleiduifschieten wordt met hagelgeweren op vliegende voorwerpen geschoten. Vanuit een of meerdere lanceerapparaten worden de kleiduiven de lucht in geslingerd. Bij laser kleiduifschieten gebruiken we een omgebouwd jachtgeweer om de reflecterende kleiduiven te raken. Het is een activiteit die draait om precisie en de juiste timing. Afhankelijk van de ronde verschilt de puntentelling. In de finale gaat het er bijvoorbeeld om dat je de kleiduif zo snel mogelijk weet te raken.

  Duurzame teamactiviteit

  Bij laser kleiduifschieten schiet je met een laserstraal, hierdoor is er geen kruit en hagel nodig en komt er geen lood in het milieu terecht. Ook kunnen de duiven hergebruikt worden, waardoor er geen afval vrijkomt. Wel zo duurzaam.

   

  Veilige teamactiviteit

  De dubbelloops jachtgeweren waarmee jullie werken zijn omgebouwd tot lasergeweren. Dat is wel zo’n prettig idee. Met de lasergeweren kunnen geen ongelukken ontstaan. Ook fijn: de lasergeweren geven geen terugslag. Waar je je behoorlijk kunt bezeren aan de terugslag van een jachtgeweer, hoef je je daar bij een lasergeweer dus geen zorgen over te maken. Schieten met een lasergeweer is makkelijker én dus veiliger.

   

  Voor wie is laser kleiduifschieten geschikt?

  Daar kunnen we kort over zijn: voor iedereen. Zowel voor grote als kleine groepen. Laser kleiduifschieten is zeer geschikt als teamactiviteit en een mooie aanvulling op een meeting of teamdag bij Out of the Office.

  Laser kleiduifschieten
  Laser kleiduifschieten

  Misschien ook
  interessant

  Out of the Office is dé locatie voor vergaderingen, congressen en teamactiviteiten. Ook organiseren we bedrijfsevents op externe locaties. Veel geboekt:

  1

  Laser kleiduifschieten 1

  Hybride Events

  2

  Laser kleiduifschieten 2

  Veilig Vergaderen

  3

  Laser kleiduifschieten 3

  ONline popquiz met livemuziek