Teamactiviteit
De kerstborrelshow

De kerstborrel zal er dit jaar waarschijnlijk anders uit zien dan andere jaren. Weet jij al hoe je samen met je collega’s de kerstdagen gaat inluiden? Met de online Kerstborrelshow voelt het echt alsof je weer even met z’n allen bij elkaar bent. Een anderhalf uur durende live show met interactie, fun en natuurlijk live muziek!

Specificaties

1,5 uur entertainment
Op en top kerstgevoel
Fun, interactief en live muziek

Maak een sfeervolle kerstborrel compleet

De online Kerstborrelshow is dé muzikale kerstactiviteit waarbij we verschillende muziekrondes afwisselen met opdrachten en visueel entertainment. We bouwen de studio volledig om tot een sfeervolle kerstsetting, met alles erop en eraan. Natuurlijk komen de grootste kersthits voorbij en zal het kerstthema centraal staan, maar is er ook altijd ruimte voor ‘normale’ verzoeknummers. Jullie bouwen samen met ons het feestje!   

Op en top kerst in een dynamische show

De Kerstborrelshow is een dynamisch concept. In elke ronde staat kerst op een andere manier centraal. Bijvoorbeeld kersthits die omgeturnd zijn tot hedendaagse muziek, het raden van welke artiest jullie een kerstgroet stuurt en het herkennen van kerstnummers wanneer het als een gedicht wordt voorgedragen door de presentator. Door visuele rondes af te wisselen met muziekrondes, wordt het een dynamisch geheel met een flinke dosis entertainment! 

Samen proosten op de kerst vanuit het thuiskantoor

Onze muzikanten en presentator zoeken interactie met de deelnemers, wat de Kerstborrelshow extra leuk en interactief maakt. Er kan dus heerlijk gedanst worden en natuurlijk proosten jullie digitaal op de feestdagen. Wil je dat iedereen een borrelpakket thuisgestuurd krijgt? Dat kunnen we regelen. Of wil je de Kerstborrelshow combineren met cabaret / standup comedy? Ook dat kan! Bespreek met ons de mogelijkheden om jullie kerstborrel onvergetelijk te maken.

Kortom, de Kerstborrelshow is dé teamactiviteit voor jullie bedrijf deze feestdagen om toch met elkaar te kunnen proosten en het jaar op de allerleukste manier samen af te sluiten!

De Kerstborrelshow 1
De Kerstborrelshow 2
De Kerstborrelshow 3
De Kerstborrelshow 4

Misschien ook
interessant

Out of the Office is dé locatie voor vergaderingen, congressen en teamactiviteiten. Ook organiseren we bedrijfsevents op externe locaties. Veel geboekt:

1

De Kerstborrelshow 5

Online popquiz met live muziek

2

De Kerstborrelshow 6

Hybride events

3

De Kerstborrelshow 7

de Doldwaze bedrijfsquiz