Teamactiviteit
Kanjam toernooi

KanJam is een laagdrempelig frisbee spel waar mikken, teamwork, inspanning en ontspanning prachtig samenkomen in één uitdagend spel. Het spel is zo toegankelijk omdat iedereen er fanatiek van wordt, of je nou super sportief bent of juist niet. De regels zijn simpel waardoor jullie binnen no-time klaargestoomd zijn om in kleine teams tijdens een toernooi onderling de strijd aan te gaan. Winnen kan alleen door onderling goed samen te werken en elkaars talenten te benutten. Bepaal samen de tactiek en ga voor de winst! Natuurlijk krijgen jullie van ons handige tips.

Specificaties

1,5 tot 3,5 uur
Actief, outdoor & fun
Vanaf € 10,00 p.p.

KanJam 1

It’s anyones game

KanJam is overgewaaid vanuit Amerika en krijgt in Europa een steeds grotere achterban. Ook in Nederland wint het spel aan populariteit. Het Europees Kampioenschap vindt zelfs op de Veluwe plaats! De officiële slogan is niet voor niets ‘it’s anyones game’. Het spel is geschikt voor iedere doelgroep, wat het populair maakt als teambuildingsactiviteit. Afhankelijk van de groepsgrootte en de beschikbare tijd duurt een KanJam toernooi 1,5 tot 3,5 uur. Waarbij we starten met een oefenronde zodat jullie kunnen kennismaken met de spelregels en alvast kunnen warmgooien.

KanJam 2
KanJam 3

KanJam als energizer

Kennismaken met KanJam? Boek dan eens een energizer. Een aangepaste versie van KanJam is namelijk één van de mogelijkheden. In 15 tot 20 minuten proberen jullie als team zo veel mogelijk punten te scoren. Elkaar motiveren, samenwerken, tactiek bepalen en snelheid zijn hierbij essentieel.

Misschien ook
interessant

Out of the Office is dé locatie voor vergaderingen, congressen en teamactiviteiten. Ook organiseren we bedrijfsevents op externe locaties. Veel geboekt:

1

KanJam 4

Hamburger workshop

2

KanJam 5

De Panoramazaal

3

KanJam 6

Energizer