Teamactiviteit
Energizer

Tijdens een vergadering of training verwerk je veel informatie en ben je vooral bezig met je hoofd. Je zakt daardoor steeds verder onderuit en je onthoudt steeds minder van wat er wordt gezegd. Tijd voor nieuwe energie dus! Onze energizers helpen je daarbij. Het zijn korte, krachtige oefeningen of activiteiten van slechts 15 minuten die ervoor zorgen dat je lichaam weer nieuwe energie krijgt. Energizers bevorderen de samenwerkingen en zorgen voor een lach op het gezicht van de deelnemers.

Specificaties

15-20 minuten

Energy break

korte, krachtige actviteiten

Hernieuwde energie

Bepaal vooraf of laat het team ter plekke een uitdaging kiezen voor de ‘energy break’. De energizerbox bevat benodigdheden voor uiteenlopende activiteiten waarbij het onmogelijk is om stil te blijven zitten. Het zorgt voor energieke deelnemers die hun gedachten even kunnen verzetten. Want de energizers vragen je volledige aandacht. Dit betekent dat iedereen de vraagstukken vanuit de meeting even links kan laten liggen en daar na een kwartier met hernieuwde aandacht en energie naar kan kijken. Let maar op: er komen nieuwe inzichten! Dat is ook precies het doel van de energizers.

Energizer 1
Energizer 2

Welke energizer?

De beschikbare energizers vernieuwen we regelmatig. Benieuwd naar het actuele aanbod of wil je weten welke energizer jij het beste kunt inzetten? We vertellen je er graag meer over. Een ding is zeker: je haalt meer uit je meeting door het inzetten van een ‘energy break’.

Misschien ook
interessant

Out of the Office is dé locatie voor vergaderingen, congressen en teamactiviteiten. Ook organiseren we bedrijfsevents op externe locaties. Veel geboekt:

1

Energizer 3

Hamburger workshop

2

Energizer 4

De Panoramazaal

3

Energizer 5

Zakelijk event