de doldwaze bedrijfsquiz

Maatwerk met een hoog fungehalte

 

Uit onderzoek blijkt maar liefst 81% van de thuiswerkers zijn of haar collega’s mist. Het online koffiepraatje is toch anders dan bij de koffieautomaat, en de online vrijdagmiddagborrel is ook niet zo hilarisch als dat het eerder op de werkvloer of in de kroeg was… Daarom ontwikkelden we de ‘Doldwaze Bedrijfsquiz’! Om jullie de gezelligheid en het plezier van die vrijmibo weer te laten ervaren, vanaf je eigen bank.

 

Specificaties

Maatwerk voor teams
Lachen, gieren, brullen
Stimuleren van teamgevoel

De Doldwaze Bedrijfsquiz 1
De Doldwaze Bedrijfsquiz 2

Wat is de Doldwaze Bedrijfsquiz?

De Doldwaze Bedrijfsquiz is een kennisquiz, pubquiz en muziekquiz in één. Het staat garant voor een enorme dosis plezier met je collega’s. Waarbij de voorpret al begint bij de boeking. We sturen alle deelnemers namelijk een envelop toe, die pas tijdens de quiz geopend mag worden. Wat in de envelop zit houden we natuurlijk nog even geheim, maar het zal zeker een actieve en muzikale beleving worden!

In teams gaan jullie de strijd aan. Wie weet het meest over jullie collega’s? Wie herkent collega’s nog wanneer we foto’s transformeren? En hoeveel weten jullie eigenlijk over het bedrijf waar jullie werken? Geschiedenis, successen, fun facts en memorabele gebeurtenissen: alles komt voorbij. De quiz wordt gepresenteerd door onze enthousiaste host, die er samen met onze pianist een fantastische show van maakt. Tussen de verschillende rondes is er tijd voor vrolijk muzikaal vertier, waarbij verzoeknummers altijd welkom zijn.

Maatwerk voor jouw bedrijf

De Doldwaze Bedrijfsquiz maken we altijd volledig op maat. Dat betekent dat een quiz nooit hetzelfde is en dat er veel ruimte is voor eigen inbreng. Om de show onvergetelijk te maken gaan we op zoek naar fun facts over jullie bedrijf én de collega’s, hilarische gebeurtenissen op de werkvloer of unieke elementen in de bedrijfshistorie. Vervolgens gaan we aan de slag om al deze informatie om te zetten naar een dynamische quiz.

Erg populair: een fotoronde waarin we foto’s van collega’s volledig transformeren. Daardoor wordt het ineens best lastig om je collega’s nog te herkennen. Daarnaast zijn er verschillende ‘doe rondes’ mogelijk die voor flink wat hilariteit zorgen.

 

Geef het teamgevoel een boost

Kortom, de Doldwaze Bedrijfsquiz is een knotsgekke quizshow dat het teamgevoel echt een boost geeft. Wil jij samen met collega’s ouderwets lachen, borrelen en de strijd aangaan om het beste team van jullie bedrijf te worden? Dan is deze quiz absoluut iets voor jullie! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, dan maken we er samen een doldwaze quiz van!

 

Misschien ook
interessant

Out of the Office is dé locatie voor vergaderingen, congressen en teamactiviteiten. Ook organiseren we bedrijfsevents op externe locaties. Veel geboekt:

1

De Doldwaze Bedrijfsquiz 3

De Panoramazaal

2

Online popquiz met live muziek

Popquiz met live muziek

3

Koeien langs de IJssel - Out of the Office

Wandelmeeting