Teamactiviteit
Bamboe torens

In teams gaan jullie de uitdaging aan: wie bouwt de hoogste bamboetoren? Een toren die niet alleen hoog, maar ook stabiel moet zijn. Want de toren moet wel even blijven staan. Jullie krijgen van ons alleen een stapel bamboestokken en een bos postelastieken. Het is aan jullie om een tactiek te bedenken om een stevige én hoge toren te bouwen. Er bestaan 1.001 manieren om dit te realiseren, maar alleen door nauw samen te werken en elkaars talenten te benutten zal het lukken om de hoogste toren te bouwen.

Specificaties

1 uur
Tactisch, outdoor & teamwork
Vanaf € 10,00 p.p.

Bamboe torens 1

Effectief samenwerken

Het principe is simpel, maar is de uitvoering dat ook? Tijdens deze teambuildingsactiviteit zijn onderlinge teamrollen en onderlinge verhoudingen vaak duidelijk zichtbaar. Maar alleen door uit deze vertrouwde rol te stappen kunnen jullie de hoogste toren bouwen. Ideeën uitwisselen, elkaar inzicht geven en effectief samenwerken zijn elementen die centraal staan. Gebruikmaken van elkaars talenten om samen het teamdoel te behalen.

Bamboe torens 2
Bamboe torens 3

Misschien ook
interessant

Out of the Office is dé locatie voor vergaderingen, congressen en teamactiviteiten. Ook organiseren we bedrijfsevents op externe locaties. Veel geboekt:

1

Bamboe torens 4

Energizer

2

Bamboe torens 5

Hamburger workshop

3

Bamboe torens 6

De Panoramazaal