Teamactiviteit

Archery Tag

De meest populaire teamactiviteit is toch wel Archery Tag. Dit fantastische, stoere spel haalt de Robin Hood in jou naar boven! Dit pijl en boog spel is geschikt voor iedereen: van managementteam tot vriendenteam. Archery Tag kent namelijk veel spelvarianten, voor uren fun of snelle actie. Durf jij de uitdaging aan?

Specificaties

Duur: 1,5 uur

Fun, veilig en actief

Vanaf € 18,50 p.p.

Wat is Archery Tag?

Archery Tag is een pijl en boog spel dat zowel lijkt op paintball als op trefbal. Je speelt het samen met je collega’s, familie of vrienden. Wie van jullie blijkt een ware Robin Hood te zijn? Wees gerust! Het is natuurlijk niet zo gevaarlijk als het klinkt. De veiligheidspijlen van Archery Tag hebben geen punt maar een zachte foam tip. Daarnaast krijgt iedereen een masker, zodat ook je gezicht beschermd is.

Voordat de strijd losbarst, krijgen jullie natuurlijk eerst duidelijke instructies. Ook wordt er geoefend op een target zodat jullie feeling krijgen met schieten met pijl en boog.

Welke archery game past bij jullie?

Archery Tag kan in verschillende spelvormen gespeeld worden, dat maakt het voor iedereen leuk om te spelen.

  1. Strijd in teams bijvoorbeeld voor de winst in de klassieke trefbal variant. Zodra het startschot klinkt, barst de strijd los! Probeer de tegenstanders te raken en scoor zo punten voor je team. Je scoort extra punten als je ook een target raakt die in het veld geplaatst zijn. Speel tactisch samen met je teamgenoten om er met de winst vandoor te gaan.

 

  1. Een andere spectaculaire spelvorm is the last man standing. Hierbij speel je niet in teams, maar moet je individueel je tegenstanders uitschakelen. Word je geraakt door een pijl? Dan is het helaas game over… Blijf je als laatste over, dan word je gekroond tot de koning van Archery Tag!

 

  1. Of kies voor capture the flag! Met je team probeer je het land van de tegenstanders te veroveren door. Op jullie grondgebied en dat van de tegenstander staan vlaggen. Bedenk samen een strategie en zorg dat jullie team als eerste de vlaggen van de tegenpartij naar jullie eigen grondgebied weet te brengen.

 

  1. Tenslotte is er deliver the package. Een pakket moet natuurlijk ongeschonden worden afgeleverd. Dat is precies hoe deze spelvorm werkt. Het ene team brengt een ‘pakket’ (een speler uit het team) van punt A naar punt B. Het andere team probeert dit natuurlijk te voorkomen. Wordt het ‘pakket’ geraakt? Dan beginnen jullie weer bij punt A. Lukt het jullie om het ‘pakket’ ongeschonden en binnen de tijd naar punt B te brengen?
Archery Tag
Archery target
Archery
Archery Game

Archery in onze Teamtuin

In onze ruime Teamtuin zetten we graag het speelveld voor jullie uit. De sfeervolle en groene locatie, die jullie exclusief tot jullie beschikking hebben, is de perfecte setting voor een actieve teamdag. Sluit de dag bijvoorbeeld gezellig met een borrel en een BBQ af en ervaar het echte teamgevoel met elkaar bij Out of the Office!

Energizer

Archery Tag kan ook goed ingezet worden als energizer: een korte activiteit als onderbreking tijdens een meeting. Hiervoor plaatsen we diverse targets en is het aan jullie om flink wat punten te scoren. Door slechts 15 tot 30 minuten buiten actief bezig te zijn zal je zien dat die meeting ineens veel effectiever is!

Misschien ook
interessant

Out of the Office is dé locatie voor vergaderingen, congressen en teamactiviteiten. Ook organiseren we bedrijfsevents op externe locaties. Veel geboekt:

1

Online vrijdagmiddagborrel

(online) popquiz met live muziek

2

Ranking the Team - Out of the Office

Ranking the team 

3

Hamburgerworkshop

Hamburger workshop