Out of the Office
Teamactiviteiten

Voor alle Out of the Office teamactiviteiten geldt dat ze teams sterker, hechter en succesvoller maken. Het zijn effectieve teambuildingsactiviteiten die vooral ook ontzettend leuk zijn. Zowel indoor als outdoor en goed te combineren met vergaderingen en bijeenkomsten of om invulling te geven aan een volledige teamdag. We bieden energizers van 15 minuten tot meerdaagse teamprogramma’s en alles daar tussenin. Dit betekent dat er voor jouw team altijd een passende teamactiviteit tussen zit. Naast onderstaand aanbod verzorgen we teambuildingsdagen en activiteiten op maat, vraag naar de mogelijkheden of vraag een offerte op maat aan.

Online Foute Quiz

Een online show boordevol guilty pleasures! Dé show van dit moment met live presentator en dj’s zoals 90’s legend Charly Lownoise.  

De online foute quiz
Online Popquiz

online Popquiz met livemuziek 

Een sfeervolle afsluiter van een team- of meetingdag! Onze muzikanten verzorgen live muziek tijdens deze (online) popquiz. 

De Doldwaze Bedrijfsquiz

Een op maat gemaakte quiz voor jouw bedrijf met een hoog fungehalte en een flinke dosis entertainment! 

De Doldwaze bedrijfsquiz
Teamactiviteiten 1

Hamburger workshop

Wie bakt de beste hamburger? Zet tijdens deze leuke workshop praktische foodfacts effectief in en ga in teams de strijd aan.

Outdoor teamactiviteiten

Archery Tag, Spikeball, KanJam, een bamboe toren bouwen en nog veel meer outdoor activiteiten voor teams!

Teamactiviteiten 2
Energizer

Energizer

In slechts een kwartier geven krachtige en ludieke activiteiten je weer de energie die je nodig hebt!

Ga offline en
Kom in beweging

Het is niet voor niets dat jullie onze locatie in de Veluwse IJsselvallei bezoeken voor jullie teamdag. De omgeving is prachtig en inspirerend. Wil je het uiterste uit jullie teamactiviteiten halen, kies dan voor een offline teamdag. Geen telefoons in de hand of laptops op tafel. Alleen volledige offline aandacht voor elkaar. Adem de frisse lucht en kom in beweging! Pas dan ervaar je écht wat letterlijk out of the office zijn jullie oplevert.