Out of the Office
Teamactiviteiten

Voor alle Out of the Office teamactiviteiten geldt dat ze teams sterker, hechter en succesvoller maken. Het zijn effectieve teambuildingsactiviteiten die vooral ook ontzettend leuk zijn. Zowel indoor als outdoor en goed te combineren met vergaderingen en bijeenkomsten of om invulling te geven aan een volledige teamdag. We bieden energizers van 15 minuten tot meerdaagse teamprogramma’s en alles daar tussenin. Dit betekent dat er voor jouw team altijd een passende teamactiviteit tussen zit. Naast onderstaand aanbod verzorgen we teambuildingsdagen en activiteiten op maat, vraag naar de mogelijkheden of vraag een offerte op maat aan.

Samenwerken aan een insectenhotel

Een betekenisvolle teamactiviteit waarmee jullie bijdragen aan biodiversiteit: bouw mee aan het insectenhotel.

Insectenhotel
Popquiz met live muziek

workshop schapendrijven

Unieke teambuilding in onze eigen Teamtuin. Een actieve en effectieve workshop die zorgt voor waardevolle inzichten.

Popquiz met live muziek

 Een sfeervolle afsluiter van een team- of meetingdag! Onze muzikanten verzorgen live muziek tijdens deze (online) popquiz. 

Online Popquiz
Laser kleiduifschieten

Laser kleiduifschieten

Een unieke en duurzame teamactiviteit in de teamtuin. Wie schiet er met een lasergeweer de meeste kleiduiven uit de lucht?

Ontketen een kettingreactie

Lukt het jullie om binnen de tijd een kettingreactie te ontketenen en op de rode knop te drukken?

Kettingreactie
De online foute quiz

De Foute Quiz

Een muzikale teamactiviteit boordevol guilty pleasures! Dé show van dit moment met een presentator en DJ. Stilzitten is geen optie met deze foute hits!

Outdoor teamactiviteiten

Archery Tag, Spikeball, KanJam, een bamboe toren bouwen en nog veel meer outdoor activiteiten voor teams!

Teamactiviteiten 1

Ga offline en
Kom in beweging

Het is niet voor niets dat jullie onze locatie in de Veluwse IJsselvallei bezoeken voor jullie teamdag. De omgeving is prachtig en inspirerend. Wil je het uiterste uit jullie teamactiviteiten halen, kies dan voor een offline teamdag. Geen telefoons in de hand of laptops op tafel. Alleen volledige offline aandacht voor elkaar. Adem de frisse lucht en kom in beweging! Pas dan ervaar je écht wat letterlijk out of the office zijn jullie oplevert.