Out of the Office
Teamactiviteiten

Voor alle Out of the Office teamactiviteiten geldt dat ze teams sterker, hechter en succesvoller maken. Het zijn effectieve teambuildingsactiviteiten die vooral ook ontzettend leuk zijn. Zowel indoor als outdoor en goed te combineren met vergaderingen en bijeenkomsten of om invulling te geven aan een volledige teamdag. We bieden energizers van 15 minuten tot meerdaagse teamprogramma’s en alles daar tussenin. Dit betekent dat er voor jouw team altijd een passende teamactiviteit tussen zit. Naast onderstaand aanbod verzorgen we teambuildingsdagen en activiteiten op maat, vraag naar de mogelijkheden of vraag een offerte op maat aan.

Archery Game

Archery Tag

Dit fantastische, stoere spel haalt de Robin Hood in jou naar boven! Een pijl en boog spel dat geschikt is voor iedereen!

(Online) Popquiz

Een sfeervolle afsluiter van een team- of meetingdag! Onze muzikanten verzorgen live muziek tijdens deze (online) popquiz.

Online popquiz met live muziek
Ranking the Team - Out of the Office

(online) Ranking the Team

Lachen, gieren en brullen! Ranking the Team betekent een uur lang topentertainment met jullie team in de hoofdrol. 

Outdoor teamactiviteiten

Archery games, bushcraft, bubble voetbal, een katapult bouwen en nog veel meer outdoor activiteiten voor teams!

Teamactiviteiten 1
Teamactiviteiten 2

Hamburger workshop

Wie bakt de beste hamburger? Zet tijdens deze leuke workshop praktische foodfacts effectief in en ga in teams de strijd aan.

Rondje Bussloo

Steppen, suppen, gps-tochten, beachvolleybal, borrelen aan de waterkant… Volop mogelijkheden rondom natuurplas Bussloo!

Teamactiviteiten 3
Teamactiviteiten 4

Energizer

In slechts een kwartier geven krachtige en ludieke activiteiten je weer de energie die je nodig hebt!

Kanjam toernooi

Iedereen wordt fanatiek van dit frisbee spel, of je nou super sportief bent of juist niet. KanJam is anyones game!

Teamactiviteiten 5
Teamactiviteiten 6

Bamboe torens

Het principe is simpel, maar is de uitvoering dat ook? Gebruik de juiste tactiek en bouw met jouw team de hoogste toren.

Vitale lunch

Lekker eten en ook nog veel leren over voeding. Het maken van bewuste keuzes was nog nooit zo leuk, lekker en makkelijk!

Teamactiviteiten 7

Ga offline en
Kom in beweging

Het is niet voor niets dat jullie onze locatie in de Veluwse IJsselvallei bezoeken voor jullie teamdag. De omgeving is prachtig en inspirerend. Wil je het uiterste uit jullie teamactiviteiten halen, kies dan voor een offline teamdag. Geen telefoons in de hand of laptops op tafel. Alleen volledige offline aandacht voor elkaar. Adem de frisse lucht en kom in beweging! Pas dan ervaar je écht wat letterlijk out of the office zijn jullie oplevert.