Out of the Office X Pure control
sportkamp

Pure Control Outdoor is een uitdagend maar vooral leerzaam sportkamp van twee dagen. Hierin staan sport, voeding en mindfulness centraal. Met onder andere uitdagende HIIT workouts, inspirerende sprekers, een leuke buitenactiviteit, een kickboks clinic, lekker maar vooral gezond eten en tot slot heerlijk tot rust komen bij Thermen Bussloo. Het gehele programma staat in het teken van het verhogen van de (arbeids)productiviteit. Onderzoek heeft aangetoond dat deze productiviteit met 12,5% verhoogd kan worden bij een sportieve inspanning van minimaal 2,5 uur per week.

De kosten voor het sportkamp bedragen €699,- (excl. BTW) per persoon. Dit is inclusief alles wat wordt benoemd bij  het complete programma. Een upgrade naar een eenpersoonskamer voor de overnachting is mogelijk, kosten hiervoor zijn €69,-. Standaard slaapt iedereen in tweetallen op een kamer.
Daarnaast is het mogelijk om een (sport)massage bij te boeken bij Thermen Bussloo. Voor prijzen en mogelijkheden verwijzen wij naar het derde blok op deze pagina. Laat je wensen achter bij de aanvullende informatie pagina via onderstaande button. Wij regelen de rest!

Het complete programma

In samenwerking met de verschillende partners hebben wij een uitdagend en leerzaam programma samengesteld. De ultieme mix van inspanning en ontspanning! 

Meeting aan werkbank Out of the Office
Wandelroutes over natuurplas Bussloo

Partners sportkamp

Omdat vitaliteit zo’n belangrijk onderwerp is, zijn er meerdere partners aangesloten bij het sportkamp. Deze partners zijn Thermen Bussloo, XXL Nutrition en The Boxing Academy.

Massage bijboeken

Het is mogelijk om een massage te boeken bij Thermen Bussloo. Dit kan een heerlijk ontspannende massage zijn of een sportmassage. Bekijk alle massages op de pagina van Thermen Bussloo. 

Out of the Office X Pure Control 1

Het creëren van een
Waardevolle beleving

Out of the Office events brengen mensen in beweging. Ze inspireren en zorgen voor een waardevolle beleving. Een bedrijfsevent is een krachtige manier om écht in contact te zijn met medewerkers, klanten en stakeholders. Dat begint al bij de communicatie rondom het evenement, wat verder gaat dan alleen een rsvp. Samen met jou zorgen we ervoor dat de beleving van het eerste communicatiemoment tot ver na het event helemaal klopt. Hierdoor creëer je een waardevolle beleving die bijblijft.