Een unieke beleving voor collega’s of klanten
Show of taste

Show of Taste is het nieuwste showconcept van Out of the Office. Het staat garant voor een avond boordevol beleving, entertainment en goed eten. Dans, muziek en dineren worden op een spraakmakende manier gecombineerd. Laat je meevoeren in het verhaal van de avond en geniet! Show of Taste is een verrassend avondvullend programma waarbij je zintuigen geprikkeld worden, van begin tot eind. Nodig je collega’s of klanten uit voor Show of Taste! Nu te boeken: the Christmas Edition!

Specificaties

Avondvullend programma
Unieke dinner experience
Perfect voor teams

Een show waar je bij wilt zijn

Show of Taste is het showconcept van Out of the Office dat meerdere keren per jaar terugkomt. Iedere editie met een ander thema, altijd spraakmakend. In samenwerking met ervaren muzikanten, professionele dansers en talentvolle chefs zetten we een avondvullend programma neer. Het enige dat jij en je gasten hoeven te doen is genieten en je laten meevoeren. Geniet van een heerlijk diner dat bestaat uit meerdere gangen en het entertainment dat de dinerbeleving subliem maakt.

Entertainment dat klopt tot in de puntjes

Mooie verhalen worden doorverteld. Een bedrijfsevent laat niet alleen een mooie onuitwisbare indruk achter bij alle gasten, het wordt daarmee direct een krachtige manier om mensen binnen je organisatie en ver daarbuiten te enthousiasmeren en te inspireren. Dat is het mooie van de zakelijke events die we organiseren. Het brengt mensen in beweging en stimuleert ambassadeurschap op een unieke manier.

Diverse shows, telkens een ander thema

Show of Taste vindt meerdere malen per jaar plaats in ons pop-up eventrestaurant. Iedere keer kiezen we een ander thema waar ieder detail op wordt aangepast. Van muziek tot styling en van show tot gerechten. Ieder detail klopt. Bij Out of the Office geloven we erin dat we collega’s en klanten zo nu en dan weg moeten halen van de vertrouwde werkplek, naar een plek die inspireert. Om de onderlinge band te versterken en weer echt in verbinding te staan met elkaar. Om te inspireren en bij te dragen aan ambassadeurschap voor jullie (werkgevers)merk. Show of Taste is hét belevingsconcept dat alles combineert waar we bij Out of the Office goed in zijn en dat merk je.

The Christmas Edition

We trappen af met the Christmas Edition. Een spectaculaire showavond met die warme ‘Christmas feel’. Een verrassend verhaal loopt als een rode draad door de avond in de vorm van dans en muziek. Terwijl jullie genieten van een smakelijk kerstdiner dat bestaat uit meerdere gangen blijven wij jullie doorlopend verrassen met een waanzinnige show die zich overal in ons pop-up eventrestaurant afspeelt. Show of Taste is een waanzinnig belevingsconcept waarin alles samenkomt. Dit is dé showavond waarmee je indruk maakt bij je medewerkers en/of klanten. Show of Taste the Christmas Edition is de hele maand december te boeken.

Misschien ook
interessant

We geloven in het krachtige effect van out of the office zijn. Dat kan door het organiseren van een bedrijfsevent, maar ook door het boeken van verbindende teamactiviteiten en inspirerende vergaderruimtes. Veel geboekt:

1

Show of Taste 3

De Panoramazaal

2

Show of Taste 4

Rondje Bussloo

3

Show of Taste 5

Personeelsfeest