inzicht in teamdynamiek

workshop schapendrijven

Bij Out of the Office maken we teams sterker, hechter en succesvoller. Daar sluit ons ruime aanbod aan teamactiviteiten op aan. Een workshop schapendrijven is hier een goed voorbeeld van! Schapendrijven wordt namelijk veel ingezet als effectieve teambuildingsactiviteit. En eerlijk is eerlijk: onze weidse Teamtuin leent zich hier perfect voor. Na een vergadering in de Panoramazaal stap je zo de Teamtuin in voor deze unieke teambuilding.

Specificaties

Waardevolle inzichten 
Outdoor activiteit
Unieke teambuilding

In de frisse buitenlucht gaan jullie op een originele wijze werken aan communicatie, samenwerking en teamspirit. Een professionele schapenherder start met een indrukwekkende demonstratie, waarbij alle deelnemers direct betrokken zijn bij de activiteit. Daarna volgt een uitgebreide uitleg over de schapen, het schapendrijven als vak, de rol van de herder en de samenwerking tussen de Border Collies met behulp van commando’s. Hierna beschikken jullie over alle kennis en tools om zelf aan de slag te gaan.

De workshop Schapendrijven was fantastisch! Het is onzettend leuk om te doen, geeft energie en draagt bij aan het teamgevoel. De Teamtuin van Out of the Office is de perfecte locatie voor deze outdoor activiteit. De soepele organisatie en gastvrijheid van het team van Out of the Office zorgt ervoor dat we zeker nog een keer terug komen voor een teamdag!

Gemeente Apeldoorn

In teams aan de slag

De groep wordt opgedeeld in teams en ieder team krijgt een vervolgens andere taak. Zo kan een team onderdeel zijn van het parcours. Of krijgt een team de taak om de schapen naar de afgesproken plek te drijven. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan! Want alleen met de juiste communicatie en goede samenwerking gaan de schapen de juiste richting op. Dit tafereel levert natuurlijk ook altijd een flinke dosis hilariteit op.

Schapendrijven zorgt voor waardevolle inzichten

Daarnaast is het observeren van de opdracht als team ook een belangrijk onderdeel van de activiteit. Onderlinge communicatie of bepaalde leiderschapsskills die herkenbaar zijn vanuit de werkomgeving worden mooi zichtbaar tijdens het schapendrijven. Juist dit levert inzichten op die waardevol zijn voor de toekomst.

Hoe zorg je voor een optimale teamspirit, waarbij je het uiteindelijke doel bereikt met de juiste communicatie? En welke inzichten nemen jullie uiteindelijk na afloop mee naar de werkvloer? Al deze aspecten komen terug in de workshop schapendrijven.

Schapendrijven in de Teamtuin 1
Schapendrijven in de Teamtuin 2
Schapendrijven in de Teamtuin 3
Schapendrijven in de Teamtuin 4

Haal het uiterste uit jullie bijeenkomst

Kortom, een workshop schapendrijven is een actieve en effectieve teambuildingsactiviteit die uitstekend ingezet kan worden als tool bij de ontwikkeling van interne communicatie, leiderschapsskills en resultaatgericht werken. Onze royale Teamtuin leent zich uitstekend voor deze activiteit, waardoor je voor een complete teamdag bij Out of the Office aan het juiste adres bent! Bespreek met ons de mogelijkheden om het maximale uit jullie bijeenkomst te halen.  

Misschien ook
interessant

Out of the Office is dé locatie voor vergaderingen, congressen en teamactiviteiten. Ook organiseren we bedrijfsevents op externe locaties. Veel geboekt:

1

Schapendrijven in de Teamtuin 5

Bedrijfsevents

2

Hamburger workshop

hamburger workshop

3

Schapendrijven in de Teamtuin 6

Bijeenkomst in de panoramazaal