Sportkamp
Het complete programma

Sport en beweging heeft dus een enorme impact op de productiviteit van mensen. Van sporten wordt men niet alleen lichamelijk sterker, maar ook mentaal. Het kamp duurt twee dagen, overnachten doen we bij Thermen Bussloo. Er zal een perfect mix zijn tussen inspanning en ontspanning. Naast een HIIT workout, een kickboks clinic en een buitenactiviteit staan we ook stil bij het mentale aspect van sport. Hiervoor nodigen wij een inspirerende spreker uit, het kan per kamp verschillende wie de spreker is. Daarnaast zullen we ook stilstaan bij voeding, alles wordt verzorgd. We zullen meer vertellen over de voor- en nadelen van supplementen maar ook over het nuttigen van alcohol. Het avondprogramma vindt zoals gezegd plaats bij Thermen Bussloo (op 5 minuten fietsafstand van Out of the Office). Naast het overnachten, zullen we hier ook avondeten. Verder is er genoeg ruimte voor ontspanning, in de Wellness of een (privé)massage. Vlak voor het slapen komen we met de groep nog een keer samen om volledig tot rust te komen tijdens een mindfulness sessie.

 

Specificaties

Duur: 2 volle dagen

Mix van inspanning en ontspanning

Verhoogt de (arbeids)productiviteit

Het complete programma 1

Onderdelen van het sportkamp

  1. UITDAGENDE SPORTCLINICS: In totaal zullen we 3 sport clinics doen, de een wat intensiever dan de ander. Een HIIT workout, een kinkboks clinic en een surpise workout (dat zijn de leukste). Iedereen doet mee op zijn of haar eigen niveau, maar het doel voor iedereen is om zijn of haar grenzen te verleggen. Even de gedachte op nul kunnen zetten en lekker samen aan de slag gaan. Je zult zien dat je tot meer in staat bent dan je denkt!
  2. EEN INPIRIRENDE SPREKER: Ieder kamp zullen wij een spreker ontvangen die 60 minuten wat komt vertellen over sport, prestatiedruk en het mentale aspect van dat alles. 
  3. LEKKER EN VOORAL GEZONDE VOEDING: Gedurende twee dagen wordt iedereen voorzien van voldoende eten en drinken. Ontbijt en lunch verzorgen we bij Out of the Office, inclusief drinken en gezonde smoothies. Het diner wordt verzorgd in het restaurant van Thermen Bussloo, de chef zal daarnaast wat meer vertellen over hetgeen hij heeft klaargemaakt. Onze voeding en supplementensponsor (XXL Nutrition) heeft een aantal gezonde supplementen beschikbaar gesteld om te laten proeven tijdens het kamp. Denk hierbij aan eiwit shakes en maaltijdrepen, maar ook de benodigde vitamines en mineralen.
  4. BUITENACTIVIVITEIT: De omgeving is groener dan groen. Out of the Office ligt aan de recreatieplas Bussloo. De plas bevindt zich in het midden van de Stedendriehoek tussen de steden Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Dit biedt genoeg mogelijkheden voor een buitenactiviteit. De activiteit is ook deels afhankelijk van het weer. Bij mooi weer zullen we een activiteit op het water plannen, bijvoorbeeld suppen of kanoën. Fietsen en mountainbiken zijn de opties als de weergoden ons wat minder gunstig gezind zijn. Daarnaast is er ook wat vrije tijd om van de omgeving te genieten.
  5. WELNESS THERMEN BUSSLOO EN MINDFULNESS SESSIE: Naast al deze inspanning is er genoeg ruimte voor ontspanning. Het mentale aspect van sport wordt zeer onderschat, maar het volledig tot rust komen is hier ook onderdeel van. In het avondprogramma wordt rekening gehouden met vrije tijd. Deze vrije tijd kan besteed worden in de Wellness van Thermen Bussloo. Thermen biedt een uitgebreid belevenisprogramma (32 verschillende belevenissen). Daarnaast is het mogelijk om een heerlijke massage bij te boeken. Ga voor ultieme ontspanning of een intensievere massage. Vlak voor het slapen komen we allemaal nog een keer samen voor de laatste activiteit van de dag: een mindfulness sessie.
  6. OVERNACHTEN BIJ THERMEN BUSSLOO: Overnachten doet iedereen in het hotel van Thermen Bussloo. Standaard slapen mensen met 2 personen op een kamer, aparte bedden. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen op een kamer te slapen, de kosten hiervoor zijn €69,-. Er worden e-bikes beschikbaar gesteld om te pendelen tussen Thermen en Out of the Office. Als het weer het echt niet toe laat, wordt er een bus ingezet.
Het complete programma 2

Misschien ook
interessant

Out of the Office is dé locatie voor vergaderingen, congressen en teamactiviteiten. Ook organiseren we bedrijfsevents op externe locaties. Veel geboekt:

1

Het complete programma 3

Hybride Events

2

Het complete programma 4

Veilig Vergaderen

3

Het complete programma 5

ONline popquiz met livemuziek