Sportkamp pure control
Groot aantal partners, samen sta je sterker

Out of the Office is de locatie waar het sportkamp gehouden wordt. Maar om haar klanten de maximale ervaring te kunnen bieden, zijn er meerdere partijen bij betrokken. De initiatiefnemers zijn Jeroen Meerman en Leon Roos, van Pure Control. Thermen Bussloo stelt haar hotel en de wellness beschikbaar om volledig tot rust te komen na een intensieve en leerzame dag. Na een avond vol ontspanning, lekker eten en een goede nachtrust kan de tweede sportdag fris worden aangevangen.

XXL Nutrition is de grootste in sportvoeding. XXL gelooft ook echt dat sport en gezonde(er) voeding essentieel zijn als het gaat om presteren op de werkvloer, in welke mate dan ook. Tijdens het kamp zullen wij verschillende producten van XXL uitdelen en laten proeven, denk hierbij onder andere aan smoothies en shakes. Tijdens het kamp zullen wij meer vertellen over de do’s en dont’s als het gaat om voeding en supplementen. Daarnaast krijgt iedereen een leuke goody bag mee van XXL!

The Boxing Academy is een kickboksschool uit Vlaardingen. Haar slogan is BE THE BEST YOU CAN BE! Dit is ook echt waar wij voor staan van Pure Control Outdoor. Probeer de beste versie van jezelf te worden door kleine aanpassingen op het gebied van sport en voeding door te voeren. The Boxing Academy verzorgt een kickboks clinic van 60 minuten tijdens het kamp en de trainer zal kort wat meer vertellen over de sport
Partners sportkamp 1

Misschien ook
interessant

We geloven in het krachtige effect van out of the office zijn. Dat kan door het organiseren van een bedrijfsevent, maar ook door het boeken van verbindende teamactiviteiten en inspirerende vergaderruimtes. Veel geboekt:

1

Partners sportkamp 2

Zakelijk event

2

Partners sportkamp 3

Hamburger workshop

3

Partners sportkamp 4

De Panoramazaal