Out of the Office
overzicht Teamactiviteiten

Voor alle Out of the Office teamactiviteiten geldt dat ze teams sterker, hechter en succesvoller maken. Het zijn effectieve teambuildingsactiviteiten die vooral ook ontzettend leuk zijn. Zowel indoor of outdoor als online goed te combineren met vergaderingen en bijeenkomsten of om invulling te geven aan een volledige teamdag. We bieden energizers van 15 minuten tot meerdaagse teamprogramma’s en alles daar tussenin. Dit betekent dat er voor jouw team altijd een passende (online) teamactiviteit tussen zit. Naast onderstaand aanbod verzorgen we teambuildingsdagen en activiteiten op maat, vraag naar de mogelijkheden of vraag een offerte op maat aan.

Hamburger workshop: ‘Wie bakt de beste burger’

Wie bakt de beste hamburger? Zet tijdens deze leuke workshop praktische foodfacts effectief in en ga in teams de strijd aan.

De online foute quiz
Online Popquiz

De Popquiz met live muziek

Een sfeervolle afsluiter van een team- of meetingdag! Onze muzikanten verzorgen live muziek tijdens deze (online) popquiz. 

De Foute Quiz

Een muzikale teamactiviteit boordevol guilty pleasures! Dé show van dit moment met een presentator en DJ. Stilzitten is geen optie met deze foute hits!

De Doldwaze bedrijfsquiz
Outdoor Teamactiviteiten

Outdoor teamactiviteiten

Archery Tag, Spikeball, KanJam, een bamboe toren bouwen en nog veel meer outdoor activiteiten voor teams!