Wat zeggen anderen
over ons

We kunnen veel vertellen over wat we doen en hoe we dat doen, maar dat laten we liever aan onze gasten en opdrachtgevers over. Zij delen hun ervaringen met onze vergaderarrangementen, teamactiviteiten en bedrijfsevents.

Reviews 1

“Je voelt je echt thuis op deze locatie”

“Wat me het meest is bijgebleven na ons bezoek is de persoonlijke benadering van alle medewerkers van Out of the office. Je voelt je hier echt thuis en de hele dag op alle vlakken ontzorgd. Het doel van ons bezoek was verbinding maken, dat is mede door de locatie én de medewerkers echt gelukt. De locatie is een echte aanrader”

Antoinette Mulder

Personal assistant, Alliander N.V.

“5 sterren voor de organisatie”

De locatie is perfect voor teambuildingsactiviteiten. Door Out of the office was alles goed georganiseerd, waardoor de dag soepel verliep. Met ruim 100 collega’s volgden we de workshop Schapendrijven in de Teamtuin en sloten we de teamdag af met een live popquiz op het terras. Beide activiteiten waren een groot succes! Zowel de Popquiz als het schapendrijven is erg leuk om te doen en draagt bij aan het teamgevoel. Deze dag gaf ons veel energie en we komen zeker terug voor de volgende teamdag!

Gemeente Apeldoorn

“De eventmanagers zorgen ervoor dat het totale plaatje klopt ”

“Dat de keuze op de eventlocatie van Out of the Office viel had meerdere redenen. Ten eerste heeft het een centrale ligging. Daarnaast denken de eventmanagers van Out of the Office op een hele prettige manier mee zodat het totale plaatje klopt. Zodat er een concept staat dat volledig aansluit op wat we willen bereiken. Dit is absoluut iets wat Out of the Office onderscheidend maakt.”

Actos Groep

“Out of the office blinkt echt uit in gastvrijheid”

Out of the Office blinkt echt uit in gastvrijheid! De Panoramazaal heeft een prettige sfeer, wat zeker bijdraagt aan rust, ontspanning en het teamgevoel. Daarnaast is het foodarrangement uitstekend! We komen hier zeker nog een keer terug voor een volgende meeting. 

Skopos Adviesgroep

“wat een gaaf concept en wat een geweldige artiest”

De Doldwaze Bedrijfsquiz is een erg gaaf concept dat helemaal past in deze tijd. De muziek tijdens de show zorgde voor veel gezelligheid en fun, wat een geweldige artiest!

Rabobank Altena-Bommelerwaard

“Er wordt goed gekeken naar de klantbehoefte”

We bezochten de locatie in Bussloo voor een meeting met aansluitend een nieuwjaarsborrel. Een betere plek hadden we niet kunnen kiezen. De Panoramazaal is knus, maar heeft dankzij de raampartij ook een geweldig open karakter. We werden fantastisch ontvangen in een fijne ambiance waarin alles klopt. We opereren met onze organisatie in een landelijke omgeving, de ligging van de vergaderlocatie en het weidse uitzicht zijn ook redenen waarom deze plek zo goed bij ons past. De medewerkers maken het plaatje tenslotte compleet. De flexibiliteit is een groot pluspunt. Er wordt heel goed gekeken naar de behoefte van de klant, dat is kenmerkend voor Out of the Office. Er is altijd wel een goed gevonden overtreffende trap, waardoor onze verwachtingen meer dan waar worden gemaakt.

Farmonie

“De sfeer en de service droegen bij aan het succes van het symposium”

Wat heeft deze locatie een fijne ambiance, zowel binnen als buiten. De prettige sfeer en de manier waarop de locatie wordt gerund zorgde ervoor dat er focus was tijdens onze bijeenkomst. Je merkt dat Out of the Office hierop is ingericht, alles is in balans. Dat had een positief effect op alle aanwezigen. Het zorgde voor een ontspannen setting en het bevorderde de interactie, belangrijk voor een bijeenkomst waarbij het draait om het delen van kennis. We komen zeker terug!

Gemeente Voorst

“Het event overtrof onze verwachtingen”

Het was voor ons de eerste keer dat we een client & partner event organiseerden. We hadden een duidelijk idee over het inhoudelijke programma, maar zochten professionele ondersteuning voor de organisatie en verdere invulling. De klik met Out of the Office was direct goed! We werden daarnaast verrast met creatieve ideeën die in de praktijk perfect tot uiting kwamen. Op de dag zelf viel alles samen, het totale plaatje klopte en overtrof onze verwachtingen. Achteraf werden we door gasten van het event overspoeld met diverse complimenten. Een signaal dat Out of the Office en BCM samen een mooi event hebben neergezet.

Bold Capital Management

“Het was met recht een bedrijfsbelevenis”

Alles klopte, van begin tot eind. Onze eigen werkplaats herkenden we niet meer terug dankzij de fantastische styling. Zelfs het eten paste binnen het thema. Aan alles was gedacht, het was met recht een bedrijfsbelevenis.

Nikkels Bouwbedrijf

“Het enthousiasme werkt aanstekelijk”

De leuke weetjes die tijdens de hamburger workshop gedeeld werden onthouden we absoluut! Het enthousiasme waarmee de workshop gegeven werd werkte aanstekelijk. Ik weet zeker dat de deelnemers nu anders door de supermarkt lopen. Het gezellig samen proeven, presenteren en eten was een goede afsluiting van een gezellige avond.

Thermen Bussloo