Wat zeggen anderen
over ons

We kunnen veel vertellen over wat we doen en hoe we dat doen, maar dat laten we liever aan onze gasten en opdrachtgevers over. Zij delen hun ervaringen met onze vergaderarrangementen, teamactiviteiten en bedrijfsevents.

Reviews 1

“Tijdens de online popquiz heb je echt het gevoel dat je weer met z’n allen bij elkaar zit. Waardevol!”

Nu we allemaal thuis werken zijn de momenten waarop we allemaal samenkomen schaars. We zijn een hechte club, dus van elke dag samen lunchen naar elkaar af en toe online zien is een enorm verschil. Een moment waarop we toch samen wat leuks kunnen doen is echt van enorme waarde! De live muziek en de interactie met de presentator maakt de online popquiz speciaal. Gekke verzoeknummers, collega’s die van alles roepen en rare dansjes. Dankzij dat soort momenten heb je weer even het gevoel dat je met z’n allen bij elkaar zit. 

Koen, webconsultant bij Emotion

“Er wordt goed gekeken naar de klantbehoefte”

We bezochten de locatie in Bussloo voor een meeting met aansluitend een nieuwjaarsborrel. Een betere plek hadden we niet kunnen kiezen. De Panoramazaal is knus, maar heeft dankzij de raampartij ook een geweldig open karakter. We werden fantastisch ontvangen in een fijne ambiance waarin alles klopt. We opereren met onze organisatie in een landelijke omgeving, de ligging van de vergaderlocatie en het weidse uitzicht zijn ook redenen waarom deze plek zo goed bij ons past. De medewerkers maken het plaatje tenslotte compleet. De flexibiliteit is een groot pluspunt. Er wordt heel goed gekeken naar de behoefte van de klant, dat is kenmerkend voor Out of the Office. Er is altijd wel een goed gevonden overtreffende trap, waardoor onze verwachtingen meer dan waar worden gemaakt.

Farmonie

“De sfeer en de service droegen bij aan het succes van het symposium”

Wat heeft deze locatie een fijne ambiance, zowel binnen als buiten. De prettige sfeer en de manier waarop de locatie wordt gerund zorgde ervoor dat er focus was tijdens onze bijeenkomst. Je merkt dat Out of the Office hierop is ingericht, alles is in balans. Dat had een positief effect op alle aanwezigen. Het zorgde voor een ontspannen setting en het bevorderde de interactie, belangrijk voor een bijeenkomst waarbij het draait om het delen van kennis. We komen zeker terug!

Gemeente Voorst

“Het event overtrof onze verwachtingen”

Het was voor ons de eerste keer dat we een client & partner event organiseerden. We hadden een duidelijk idee over het inhoudelijke programma, maar zochten professionele ondersteuning voor de organisatie en verdere invulling. De klik met Out of the Office was direct goed! We werden daarnaast verrast met creatieve ideeën die in de praktijk perfect tot uiting kwamen. Op de dag zelf viel alles samen, het totale plaatje klopte en overtrof onze verwachtingen. Achteraf werden we door gasten van het event overspoeld met diverse complimenten. Een signaal dat Out of the Office en BCM samen een mooi event hebben neergezet.

Bold Capital Management

Reviews 2

“Het was met recht een bedrijfsbelevenis”

Alles klopte, van begin tot eind. Onze eigen werkplaats herkenden we niet meer terug dankzij de fantastische styling. Zelfs het eten paste binnen het thema. Aan alles was gedacht, het was met recht een bedrijfsbelevenis.

Nikkels Bouwbedrijf

“Het enthousiasme werkt aanstekelijk”

De leuke weetjes die tijdens de hamburger workshop gedeeld werden onthouden we absoluut! Het enthousiasme waarmee de workshop gegeven werd werkte aanstekelijk. Ik weet zeker dat de deelnemers nu anders door de supermarkt lopen. Het gezellig samen proeven, presenteren en eten was een goede afsluiting van een gezellige avond.

Thermen Bussloo