Out of the Office
in Bussloo

Het is niet voor niets dat je ons in Bussloo vindt. In een klein dorp midden in de Veluwse IJsselvallei, grenzend aan de natuurplas Bussloo. We zijn ervan overtuigd dat letterlijk weg zijn van je vertrouwde werkplek teams veel oplevert. Offline zijn, verbinding vinden en in beweging komen. Dat werkt het beste in een natuurlijke omgeving die inspireert. Bussloo is een fijne thuisbasis waar we doorlopend werken aan vernieuwende concepten voor bedrijfsevenementen die we op externe locaties organiseren voor onze opdrachtgever. Het is ook dé plek bij uitstek voor effectieve vergaderingen, congressen en teamactiviteiten.

Get out of the office

Bij onze locatie in Bussloo ontvangen we gasten die de toegevoegde waarde willen ervaren van letterlijk out of the office zijn. Het is daarom ook meer dan alleen een vergaderlocatie. Het is een plek waar teams sterker, hechter en succesvoller worden. Dat vraagt onder andere om een sfeervolle en warme inrichting, flink wat daglicht en een groene omgeving. We verhuren de Panoramazaal en de Teamtuin voor diverse bijeenkomsten en teambuildingsactiviteiten.

Voetbal als metafoor

De link naar voetbal is snel gelegd. Onze locatie bevindt zich namelijk op een voormalig voetbalcomplex, al is daar nu niet veel meer van te zien. De kantine maakte plaats voor een ruime vergaderruimte met panoramisch uitzicht (de Panoramazaal). De kleedkamers krijgen op den duur een mooie invulling die bijdraagt aan het teamgevoel en het voetbalveld is omgedoopt tot riante achtertuin (de Teamtuin). Toch houden we voetbal in Bussloo in leven, ook al is dat enkel als metafoor. We passen tactieken toe zoals die ook in de voetbalwereld succesvol zijn. Deze tactieken zijn praktische en leuke invalshoeken om kritisch naar teams, de opstelling en de competitie te blijven kijken.

Misschien interessant: Voetbal vs bedrijfsleven.

Over de locatie 1
Buitenaanzicht zijkant met luifel en bloemen-