vacature
medewerker sales & reserveringen (36-40 uur)

We gaven deze functie een naam, al is jouw rol binnen onze vergader- en evenementenlocatie eigenlijk niet in een functietitel te vatten. Je bent vooral op kantoor, maar stilzitten hoeft niet zo nodig. Omdat er regelmatig live muziek is en omdat je voor jouw functie niet altijd in de buurt van je telefoon en MacBook hoeft te zijn. 

Vacature: Medewerker Sales & Reserveringen 1

 WAT JE GAAT DOEN

Je bent samen met een collega op kantoor verantwoordelijk voor de reserveringen van onze vergader- en evenementenlocatie in Bussloo. Dat betekent bellen met klanten om hun wensen te inventariseren en hun bezoek aan onze locatie voor te bereiden. Je zoekt de juiste leveranciers en brainstormt met collega’s. Je maakt offertes voor vergaderingen, teamdagen en bedrijfsevenementen. Ook zorg je voor de aftersales en werk je mee aan de voorbereiding en begeleiding van teamactiviteiten, zoals tijdens de popquiz met live muziek. Bij drukte tijdens bijeenkomsten spring je even bij, om vragen van gasten te beantwoorden bijvoorbeeld. Zoals we al zeiden: je zit lang niet altijd achter je bureau.

 

Tijdens het laagseizoen

Je gaat aan de slag binnen een bedrijf waar je te maken hebt met hoog- en laagseizoen. In de periodes waarin het wat rustiger is, is er tijd om andere dingen op te pakken. Wat dat precies is hangt af van wat jij leuk vindt. Denk aan het maken van de nieuwsbrief of meedenken over de styling van de vergaderruimtes. Of misschien ga je helemaal los als we jou ‘chef reels’ maken. Be our guest! Je kunt de samenwerking opzoeken met onze externe marketing- en communicatiespecialisten en onze fotograaf. Zij zijn wekelijks bij ons op kantoor te vinden.

 

Je belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Contact onderhouden met onze klanten. Voorafgaand, tijdens en na hun bezoek.
 • Voorbereiden en begeleiden van teamactiviteiten. Van popquiz en archery games tot het bouwen van een insectenhotel en schapen drijven.
 • Schakelen met leveranciers en het schrijven en vormgeven van offertes.

 

ALVAST KENNISMAKEN MET HET TEAM

Je komt terecht in een klein en gezellig team. Bij Out of the Office werk je met 8 vaste collega’s, waarvan 2 onderdeel zijn van het kantoorteam. We werken met 3 gastvrouwen, een collega die verantwoordelijk is voor de keuken, inkoop en personeelsplanning en met een collega die allround taken vervult. Daarnaast werken we met freelancers en oproepkrachten die vooral werken tijdens de grotere bedrijfsevenementen. Iedereen doet waar hij/zij goed in is en we weten elkaar onderling goed te vinden. Er is veel ruimte voor eigen inbreng. We houden van doorpakken en de dynamiek die werken in deze sector met zich meebrengt. Minstens zoveel van samen lachen trouwens.

Vacature: Medewerker Sales & Reserveringen 2

WAT JE MEEBRENGT

Je gaat aan de slag binnen een klein bedrijf waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. We zoeken iemand die net als wij graag gaat voor die 10+. Om welk diploma je op zak hebt geven we niet zo veel, we vinden het veel belangrijker dat je een bak aan energie meebrengt en de drive om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen.

De belangrijkste functie-eisen:

 • Je bent sterk in klantcontact: zowel telefonisch als face to face.
 • Je bent gestructureerd: binnen een dynamische organisatie weet je het overzicht te bewaren.
 • Je bent bereid om zo nu en dan in de avonduren te werken en vindt het leuk om mee te draaien tijdens bedrijfsevenementen.

 

WAT WE JOU BIEDEN

 • Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Wil je een training of opleiding volgen? Just ask!
 • Veel vrijheid in je functie om je werk in te delen op een manier die bij je past. Daarnaast vul je jouw takenpakket (in laagseizoen) aan met extra dingen die jij leuk vindt.
 • Meebouwen aan een groeiende organisatie. Met jouw ideeën wordt echt iets gedaan.

 

  Upload je cv als Pdf- of Word bestand (max. 10mb)*

  Heb je vragen?

  Vacature: Medewerker Sales & Reserveringen 3

  Bel of mail Patricia