Over ons
het team

​We hebben van onze missie onze bedrijfsnaam gemaakt. We halen mensen ‘out of the office’, zodat ze effectiever kunnen samenwerken, meer werkplezier ervaren en betere resultaten behalen, voor zichzelf en voor het bedrijf waar ze werken. We willen mensen inspireren en hen in beweging brengen. Daarbij streven we naar ambassadeurschap onder de medewerkers en klanten van onze opdrachtgevers.

Onze werkwijze

De mooiste bedrijfsbelevenissen met de grootste impact creëren we wanneer we dat samen doen. Als team en samen met onze opdrachtgevers. Dit betekent dat persoonlijk contact centraal staat in onze dienstverlening. Zowel in de voorbereiding, als tijdens de bijeenkomst, het event of de teamactiviteit én daarna. We stellen kritische vragen en zijn benieuwd naar het doel van het event of de bijeenkomst. Daarmee kijken we verder dan de vraag en voorzien we onze gasten en opdrachtgevers van een advies op maat waarmee meetings nog effectiever worden, teamactiviteiten voor nog meer verbinding zorgen en bedrijfsevents echt memorabel worden. Dit doen we met een team van ervaren eventspecialisten en jonge creatievelingen die goed op elkaar zijn ingespeeld. We houden ontzettend van ons vak en zijn allemaal op onze eigen manier detailliefhebbers en nemen geen genoegen met de standaard. Hierdoor slagen we erin onze gasten en opdrachtgevers te blijven verrassen en verbazen. Daar worden wij minstens zo blij van als zij!

Ons team 1

Dave Schiphorst

Eigenaar

Met een duidelijke visie richtte Dave Out of the Office op. Met zijn enthousiasme weet hij collega’s, gasten en opdrachtgevers te inspireren en teams succesvoller te maken.

Ons team 2

Patricia Bloemzaad

Project Manager

Verantwoordelijk voor de backoffice, het adviseren van opdrachtgevers, het organiseren van bedrijfsevents, aftersales: Patricia doet het allemaal!

Ons team 3

Mandy Harmsen

Project Manager

Als veelzijdige projectmanager streeft Mandy naar een ultieme customer experience, organiseert ze bedrijfsevents en is ze het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en gasten.

Ons team 4

Roben Zevenhuizen

Eventmedewerker

Op Roben kun je bouwen! Deze evenmedewerker begrijpt hoe de vergader- en eventbranche in elkaar zit en hoe hij de verwachtingen van gasten kan overtreffen.

Ons team 5

Julia Grieving

Eventmedewerker en gastvrouw

Bij onze vergaderlocatie is Julia een graag geziene gastvrouw die als geen ander begrijpt hoe ze het bezoek van onze gasten memorabel kan maken.

Ons team 6

Tamara de Boer

Kok

Bakken, braden, grillen en koken doet Tamara het liefst met pure en verse ingrediënten. Ze blijft ons verrassen met haar stijlvol stoere en smaakvolle hapjes en gerechten.

Ons team 7

Floor Stens

Eventmedewerker

Floor heeft een passie voor de eventbranche. Hierdoor vind je haar regelmatig op de vloer tijdens onze evenementen, waar zij zich met veel enthousiasme inzet.

Ons team 8

Mila Wolters

Eventmedewerker

Mila zie je regelmatig tijdens onze events. Met veel enthousiasme en een brede glimlach zorgt zij ervoor dat onze gasten een onvergetelijke tijd beleven.

Ons team 9

Mariëlle Schiphorst

Merk- en Eventfotograaf

Onze events brengen mensen in beweging en zijn een krachtige marketingtool voor je (employer) brand. Dankzij de foto’s van Mariëlle werkt dit effect nog lang door.

Ons team 10

Lars Zevenhuizen

Eventmedewerker

Lars werkt mee aan zowel de op- en afbouw, als de uitvoering van de meest uiteenlopende events. Voor Lars is niets te gek!

Ons team 11

Kim Kalma

Eventmedewerker

Als één van onze eventmedewerkers werkt Kim in de uitvoering tijdens onze events en weet ze precies hoe ze het totale plaatje kloppend maakt.

Ons team 12

Quirijn Brunnekreef

Eventmedewerker

Quirijn verzet achter de schermen veel werk. Voor de op- en afbouw van evenementen draait hij zijn hand niet om. Dit alles doet hij met een flinke dosis vrolijkheid!

Ons team 13

Werken bij Out of the office

Wanneer je onderdeel bent van het Out of the Office team krijg je volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Sterker nog, we laten je vrij om jouw meest geniale ideeën in de praktijk uit te voeren. We zijn altijd op zoek naar detailliefhebbers, organisatietalent en sfeermakers. Omdat bij ons niets standaard is, is onze sollicitatieprocedure dat ook niet. Verras ons! Laat ons zien wie je bent en vertel ons hoe jij ons team denkt aan te vullen.