Ontdek de veelzijdige
omgeving van bussloo

Onze (vergader)locatie leent zich uitstekend voor onder andere vergaderingen, inspiratiesessies, trainingen, congressen en seminars. Naast dat we trots zijn op onze locatie, zijn we ook enorm blij met de mogelijkheden die de prachtige omgeving onze gasten biedt. Wat die mogelijkheden zijn? We hebben ze voor je op een rij gezet.

Ontdek de veelzijdige omgeving van Bussloo 1
Ontdek de veelzijdige omgeving van Bussloo 2

1. Verken natuurplas Bussloo

Onze locatie ligt middenin de Veluwse IJsselvallei, op loopafstand van natuurplas en recreatiegebied Bussloo. Benut je vergaderlunch goed en ga eropuit! Het prachtige uitzicht over het water en de groene bossen lenen zich goed voor een ontspannen wandeling of fietstocht. Toch zin in een actievere uitdaging? Bouw samen een vlot en verken Bussloo ter water! Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor een rondje Bussloo met je collega’s.

2. Wandel over de Veluwse Bandijk

We zijn omgeven door prachtige natuur! Aan de ene kant ligt natuurplas Bussloo, aan de andere kant de Wilpse- en de Voorsterklei met de Veluwse Bandijk (ook wel bomendijk genoemd door de 11.000 bomen langs deze dijk). Een uniek en betoverend dijkenlandschap dat al bestaat sinds het begin van de 13e eeuw. Het is een prachtige plek om de benen te strekken tijdens een (lunch)pauze. Echte wandelliefhebbers lopen één van de wandelroutes in dit mooie gebied.

Outdoor brainstormsessie: inspiratiewandeling
De officiële route over de Veluwse Bandijk loopt van Deventer naar Klarenbeek en is zo’n 15 kilometer. Speciaal voor gasten die ons bezoeken voor een brainstorm- of inspiratiesessie stelden we een aangepaste route samen die de Veluwse Bandijk verbindt met natuurplas Bussloo en onze teamtuin: de inspiratiewandeling. Informeer naar de mogelijkheden.

Dijk- en IJsselroute Out of the Office
Koeien langs de IJssel - Out of the Office

3. Beleef de teamtuin

Wanneer je de deuren van onze Panoramazaal openslaat, sta je midden in onze teamtuin van maar liefst 18.000 m2! Dit grote veld biedt natuurlijk eindeloos veel mogelijkheden. Wat dacht je van een sportief potje KanJam? Dit spel is overgewaaid uit Amerika en simpel om te spelen. Je strijdt met z’n tweeën tegen een ander team van twee, waarbij je probeert een frisbee in een ‘kan’ te mikken en als eerste team 21 punten te behalen. Je hoeft geen frisbee professional te zijn om een succesvolle Kanjammer te zijn, wel moet je effectief samenwerken met je teamgenoot. Een fijne teambuildingstool voor iedere organisatie!

Een ander energieke teambuildingsactiviteit dat goed past in de teamtuin is bamboe torens bouwen. Probeer met jouw team de hoogste toren te bouwen met enkel bamboestokken en een bos elastieken. Benut elkaars talenten en werk samen om een stevige creatie te maken!

Natuurlijk kun je ook gewoon heerlijk relaxen in de teamtuin, genieten van een bbq of een borrel of lekker een balletje trappen op het veld; de mogelijkheden zijn eindeloos!

4. Sla een balletje bij de buren

Golfbaan de Breuninkhof kunnen we praktisch tot onze buren rekenen. Een prachtige 9-holes baan, waar park- weide- en bosholes met talloze waterhindernissen elkaar afwisselen. Met minimaal een GVB kun je al golfen op deze par-72 baan.

5. Kom tot rust bij Thermen Bussloo

Zoek je ontspanning na een lange vergaderdag? Kom tot rust in de wereldse wellness van Thermen Bussloo. Geniet van de verschillende sauna’s en baden, of boek een ontspannende massage. Thermen Bussloo bevindt zich op korte fietsafstand van onze locatie. Ook is er bij Thermen Bussloo de mogelijkheid om te overnachten in het hotel dat in 2018 is uitgeroepen is tot het beste hotel van Nederland.

Meer blogs

Misschien vind je deze blogs ook interessant! Dit zijn de meest actuele artikelen van Out of the Office. Laat je inspireren en informeren over o.a. vergaderen, teams en events.