Frisse lucht events
Beleef buiten

Even een luchtje scheppen. Wauw, wat kan dat heerlijk zijn! Vooral als je al een paar uur binnen gezeten hebt. Frisse buitenlucht doet ons daadwerkelijk goed. Je ontspant, het prikkelt je creativiteit, het zorgt voor focus en het verlaagt stress. Buiten zijn kan je letterlijk gezonder maken. Dat willen we toch allemaal? We organiseren daarom ook niet voor niets FRISSE LUCHT EVENTS.

Frisse lucht events 1
Frisse lucht events 2
Frisse lucht events 3

Buiten is het nieuwe binnen

We zijn gewend om te vergaderen in een vergaderruimte, al dan niet inspirerend en voorzien van prachtig interieur. Ook werken doen we meestal nog achter ons bureau, zittend of staand. We begrijpen het wel, het is praktisch. Maar praktisch betekent lang niet altijd effectief en prettig. Geloof ons: werken kan ook buiten! Buiten is het nieuwe binnen als je het ons vraagt.

Positieve effecten

De onderzoeken die aantonen dat frisse buitenlucht méér dan goed voor ons is blijven maar verschijnen. Frisse lucht kan ons zelfs gezonder maken! Daarnaast heeft buiten zijn bijzonder veel positieve effecten op onze gemoedstoestand (wat natuurlijk weer effect heeft op je gezondheid). Een dag buiten – en dan bij voorkeur in een groene omgeving – is daarmee eigenlijk onmisbaar geworden in vergader- en evenementenland.

Frisse lucht events 4
Frisse lucht events 5
Frisse lucht events 6
Frisse lucht events 7

Out of the office en offline

Oké, laten we duidelijk zijn. Buiten zijn staat gelijk aan rust en ruimte. Aan groen en geuren en geluiden uit de natuur. Telefoons die afgaan, mails die gelezen moeten worden en appjes die binnen blijven stromen beperken de positieve effecten van het buiten. En niet zo’n klein beetje ook!

Wanneer je bij ons deelneemt aan één van onze frisse lucht events betekent dat letterlijk out of the office en offline! Even helemaal weg. Of het nu gaat om een meeting, een inspiratiesessie, een training of een congres: je beleeft het pas goed wanneer je écht buiten bent. Met volle aandacht.

Nieuwsgierig

Naar onze frisse lucht events? Neem contact met ons op of kom langs en ga offline.

Meer blogs

Misschien vind je deze blogs ook interessant! Dit zijn de meest actuele artikelen van Out of the Office. Laat je inspireren en informeren over o.a. vergaderen, teams en events.